Hverdagsliv

A merry christmas, from me to you

24. december 2012

Cheap Monday cardigan / Vintage scarf / Just Female tee / Cheap Monday jeans / Acne boots

Så blev det endelig jul, og jeg håber I alle er ved at være klar til aftenens herligheder! 
Min kæreste og jeg har været nede hos mine forældre siden lørdag aften, og efter at have pyntet juletræ og indtaget uanede mængder af konfekt, så er julefreden også så småt ved at indfinde sig her hos os. Om lidt tager min kæreste hjem for at fejre jul med sin familie, og derefter får traditionerne lov at overtage; julegudstjeneste, Disneys juleshow og SÅ juleaften med mine forældre, min lillebror og mine bedsteforældre. Glæder mig så afsindigt meget til en hyggelig aften, den lækreste mad og så selvfølgelig gaverne 😉 Jeg har julefrokoster både 1. og 2. juledag, så ved ikke hvor meget tid der bliver til bloggen, men mange af jer får nok heller ikke læst så mange blogs her i juledagene.
Under alle omstændigheder håber jeg I får den dejligste aften, med de mennesker I holder af omkring jer!
 • Reply
  Jadore blog
  25. december 2012 at 22:31

  Glædelig jul 🙂

 • Reply
  Milana
  26. december 2012 at 14:56

  Super fedt outfit. Jeg er helt vild med dine bukser!

 • Reply
  Line S.
  27. december 2012 at 22:30

  Tusind tak. Har også manglet et par ripped jeans, så er glad for jeg langt om længe fik kreeret mig et par 😉

 • Reply
  Line S.
  27. december 2012 at 22:30

  Tak og i lige måde søde Jadore blog 🙂

Kommenter