Hverdagsliv

Colors

17. oktober 2012

Acne knit / H&M; Trend top / H&M; skirt / Asos heels / Ebay necklace / Asos & H&M; rings

Farver er ellers lidt af et særsyn på bloggen i disse dage, men idag trængte jeg altså til en afveksling fra alt det sorte. Dagen idag har indtil videre stået på morgentræning og ellers så er jeg så småt gået igang med at forberede mig til mit afsluttende eksamensprojekt dette semester. Jeg skal for første gang skrive projekt alene, så der er lidt mere arbejde i det end hvad jeg har været vant til med gruppearbejde. Men jeg kan egentlig meget godt lide udfordringen i at stå på lidt usikker grund, og så krydser jeg fingre for at det hele nok skal gå. 
I aften er jeg blevet inviteret på Sticks & Sushi, og jeg glæder mig SÅ meget. Sticks & Sushi er absolut favoritten når det gælder sushi, men deres priser gør også at det er en sjælden fornøjelse desværre.

Kommenter