Hverdagsliv

Old treasure

4. maj 2012

Den her kjole fra Stine Goya har jeg ikke tal på hvor mange gange jeg har overvejet at sælge, men hver gang får den lov at blive hængende, fordi der er et eller andet over den. Jeg går sjældent med den, men et dagens med den på kan måske minde mig om at den jo trods alt er ret fin på. Er helt vild med mønstret, selvom farverne ikke just er sommerlige.
Idag stod den på en tidlig gang morgentræning, og derefter projektskrivning. Der er desværre ikke meget sjov til mig i denne forlængede weekend, eftersom vi skal aflevere eksamensprojekt om lidt over en uge, og er langt fra færdige. Årh, du kære eksamensstres – dig har jeg til gengæld ikke savnet!
Nu vil jeg lukke computeren i for idag. Manden har lavet lækker mad, og jeg vil nyde resten af aftenen uden at bekymre mig om eksamen.
Håber I andre får en herlig weekend, som forhåbentlig byder på lidt mere sjov end min 😉
 • Reply
  Marlene
  5. maj 2012 at 3:15

  årh, jeg vil så gerne eje den!
  Du kan ikke lokkes til at sælge? 🙂

 • Reply
  Line S.
  5. maj 2012 at 15:26

  Hehe lige nu holder jeg fast i at beholde den, men skal nok have dig i tankerne, hvis jeg lige pludselig ændrer mening 🙂

Kommenter