Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

29. december 2019

Første ferieuge går på hæld, og hvilken herlig uge det har været. Første halvdel har været i juletraditionernes tegn og den sidste i feriens. Ægte ferie! Hvor vi bliver i nattøjet så længe som muligt, hvor vi for længst har glemt hvad ugedag det er, hvor vi læser bøger, får en øl til frokosten hver dag, og om aftenen falder i søvn på sofaen, mæt på dagen og med ro i sindet.

Det har været så tiltrængt, at jeg nærmest ikke kan finde ord for det. Og i næste uge gør vi det igen! Det er virkelig en gave at have mulighed for at holde ferie hele to uger henover jul og nytår, og så længe vi kan slippe afsted med det, vil vi i indrette os sådan. Det er nemlig også tydeligt, hvor meget Nola nyder afbrækket fra hverdagens trummerum med vuggestue og istedet bare have sin mor og far uforstyrret sammen med hende. Det tænker jeg tit, at vi må huske på. At hun trænger lige så meget til ferie fra hendes hverdag, som vi voksne trænger til den fra arbejde.

Så altså, ugen der er ved at være forbi, har været en fornøjelse for alle mand. Og her er nogle af tidens små rare glimt.

II Et af årets fejlslagne julefotos illustrerer vist meget godt rytmen herhjemme. Nola i fokus og hendes forældre for altid opmærksomme på, hvad den lille dame nu ønsker. I dette tilfælde var det vist noget med, at hun i hvert fald ikke gad at have taget noget billede, haha II

II Juleoptog lillejuleaften med et stort, nyt bekendtskab II

II Traditioner. Med brætspil og rigelige mængder julesnacks til at forsøde den lange ventetid juleaftensdag II

II Det er alt for sjælden jeg får det prioriteret, men hold nu op hvor kan sådan en omgang hjemmespa noget. Især hvis den glider ned sammen med en portion frugtsalat, der er mit yndlings treat hvis det skal være syndigt på den ikke alt for usunde måde II

II En spontan familiemorgenmad på Absalon fredag morgen. Elsker at Nola nu har en alder, hvor den slags ideer er nemme at føre ud i livet. Og så er Absalon bare virkelig et godt sted at komme med små børn II

II Vi tog i ZOO torsdag morgen, og var så heldige at komme helt tæt på elefanterne, som de blev fodret og inden de blev lukket ud i deres udendørsanlæg, og Nola var så opslugt af de imponerende dyr II

II Ef af mange juleferiepauser. Jeg har det på min mentale to-do at få styr på Save The Dates til vores bryllup, og jeg tænkte at de skrappe damer bag Bryllup, var det rigtige sted at starte for inspiration II

    Kommenter