Et godt tip

JULEGAVESHOPPING OG ØKONOMIHACK

27. november 2019

Reklame for Eovendo

Hænderne op, alle jer der har haft travlt med at samle ønskesedler sammen fra familien, for at kunne købe julegaverne med rabat til Black Friday. Jeg har! Selvom der er delte meninger om den omfangsrige tilbudsdag på fredag, indrømmer jeg gerne, at jeg hører til i gruppen, der glædeligt benytter dagen til at shoppe nogle af de ting, jeg alligevel skal have, med rabat. Som fx julegaver. Hvis det gøres med omtanke, synes jeg nemlig der er god økonomisk fornuft i at spare hvor man kan. Og det er lige netop hvad indlægget i dag skal handle om. Et smart hack til, hvordan du både kan shoppe julegaver, eller hvad du nu ellers mangler, med rabat, og faktisk også tjene penge, mens du gør det. Det lyder næsten for godt til at være sandt ikke? Det er det heldigvis ikke. Eovendo, der er Danmarks største cashbacksite, har nemlig gjort lige netop det muligt.

Oversat til mere forståeligt dansk, betyder cashback at du får penge tilbage, hver gang du bruger penge. Eovendo har nemlig indgået en aftale med mere end 400 af de mest populære webshops, som gør, at hvis man som forbruger shopper hos de webshops gennem sin profil hos Eovendo, så får man efterfølgende en andel, af det man har købt for, tilbagebetalt, og sat direkte ind på din bankkonto. Nogle webshops giver faktisk helt op til 10% i cashback. Helt enkelt, helt gratis. Shopper du fx for 800kr hos asos, optjener du 6% i cashback, og du får derfor efterfølgende tilbagebetalt 48kr. 

Udover at give dig penge tilbage, hver gang du shopper, så hjælper Eovendo dig også til at få et overblik over hvilke webshops der lige nu har gode rabatter at hente. Et overblik der især er gavnligt i forbindelse med Black Friday hvor det ellers kan være lidt af en jungle at hitte rede i, hvor der er mest at spare. Inddelt efter kategorier, fx bolig, børn, oplevelser, tøj til kvinder, tøj til mænd, sko og skønhed, kan du hurtigt få overblik over de webshops, der har de bedste rabatter og bedste cashback procenter. Mads Nørgaard, Selected, asos, ellos, BestsellerStylepit, Sinnerup, Naturebaby, LEGONicehair og momondo er nogle af de brands og webshops, der samarbejder med Eovendo, for blot at nævne nogle få, og flere af dem har forhøjet deres cashback procent i forbindelse med Black Friday.

Som gratis bruger af Eovendo får du automatisk andel i de gode rabatter og cashbacks hver gang du shopper gennem sitet. Det synes jeg er smart. Og økonomisk bæredygtigt, hvis du gør det til vane altid at starte din shopping hos Eovendo, når der er noget du mangler. Det tager dig bare 1 minut at oprette dig som bruger, og derefter er du klar til få rabat og tjene penge, når du shopper.

Du kan bruge Eovendo både som desktop eller via deres app, og du kan sågar installere en browser widget, der automatisk gør dig opmærksom på, når du er på en webshop, der samarbejder med Eovendo, og du derfor vil kunne få rabat eller penge tilbage, når du shopper. 

Faktisk kører Eovendo netop nu en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde et gavekort på 2.000kr til Deichmann, hvis du til og med i morgen den 28. november opretter dig som bruger. Du kan oprette dig HER

Jeg er spændt på at høre, om nogle af jer måske allerede er brugere af Eovendo? Er du ikke bruger endnu og har flere spørgsmål til, hvordan det fungerer, så spørg endelig. 

    Kommenter