Hverdagsliv

DET VIL JEG LAVE I JULI

1. juli 2019

Er det ikke vildt, at halvdelen af 2019 nu er gået? Det føles som om, vi lige er startet. Og så alligevel ikke. Vintermånederne med Nola føles egentlig ret langt væk, og det samme gør tiden, hvor hun bare lå stille og betragtede verden. Hun er alle vegne nu, og også rigtigt kravlende. Det krævede bare fire dage i vuggestue at gå fra rutineret militærkravl til nu selvsikkert at kravle rundt på alle fire. Siden da er hun også begyndt at klappe begejstret efter sådan ca. alting. Mad, sandlegetøj, sig selv, os. Så sødt. Jo, meget er sket på årets første seks måneder, og nu skriver vi altså 1. juli og går således ind i årets anden halvdel. En måned jeg både har glædet mig til, men også har haft lidt ondt i maven over at nå til. På plussiden er sommeren på sit højeste netop nu, og alting står i flor. Grønt og kønt. Men det er også den måned, hvor min barsel slutter. Hvor vores lille skrubbe for alvor skal stå på egne ben i vuggestuen og hvor en helt ny hverdag, som ingen af os kender til, melder sin ankomst. Med et hente-bringe puslespil der skal gå op og forenes med to fuldtidsjob og en ambition om, at Nola ikke skal være med til at hverken åbne eller lukke vuggestuen. Jeg er spændt på, hvordan det skal blive, men lykkes, det skal det! Selvfølgelig. Jeg tænker faktisk at vende tibage med et blogindlæg, hvor jeg kommer lidt nærmere ind på, hvad der venter mig, når jeg skal tilbage efter knap 13 måneder på barsel, og hvordan vi har planer om, at få enderne til at mødes i vores nye hverdagskonstellation. Og dét leder mig videre til det egentlige formål med dagens skriveri … mine planer for juli. En måned, jeg har gode og rare intentioner for, men som jeg også er bevidst om, også skal have lov at løbe lidt i frihjul, eftersom denne sidste barselstid med kun ét barn, aldrig kommer igen. Nåh, lad os komme til sagerne. I juli skal jeg …

 • Færdiglæse Et lille liv, som for mit vedkommende bliver årets sommerlæsning. Har haft den stående på bogreolen i evigheder, svært ved at tage mig sammen til at kaste mig ud i den knap 800 sider lange bog, men på talrige opfordringer også fra flere af jer, har jeg nu langt om længe begivet mig ud i den, og indtil videre tegner det godt. Det er en bog, der har noget på spil, og jeg glæder mig til sløve stunder i solen med den som kompagnon.

 • Nyde en stund i velværehimlen med en ansigtsbehandling hos Amazing Space, som jeg netop har booket mig ind til.

 • Fejre Nolas fødselsdag med maner. Vi samler vores og Nolas nærmeste venner og familie til en stor havefest, og jeg glæder mig så meget. Detaljerne begynder så småt at falde på plads; mad, drinks, pynt. Snart er der bare tilbage at håbe, at vejret holder. Har allerede en lille smule svedige håndflader ved tanken om 40 mennesker til havefest og en udsigt til regn. Men ligesom med vores nye hverdag, så løser det sig. Det skal det jo.

 • Tage på date med min kæreste! Vi skal fejre, at vi har klaret vores første år som forældre, og at vi har klaret det godt. Jovist, forældreskabet har været en hård nyser til tider, og parholdet har uden tvivl lidt under det, men vi har sammen skabt det mest glade og sjove lille væsen, som vi aldrig er i tvivl om, stortrives, og dét skal vi være stolte af.

 • Rydde ud i køkkenskuffer- og skabe. Skabe luft og orden. De og jeg trænger til det. Og Nolas stadig ivrige leg med at tømme skufferne minder mig dagligt op, at vi burde rydde op. Tænker det er en god aktivitet at holde mig beskæftiget med, mens jeg savner Nola i vuggestuen.

 • Spise mig stopmæt så tit som muligt i friske ærter, nye danske kartofler, søde jordbær, saftige kirsebær, vandmelon og masser af is.

 • Udforske endnu flere af byens grønne åndehuller med Nola og Mads. Det skal udnyttes, at vi langt om længe er cyklende, og derfor hurtigere kan komme fra a til b, og at Nola elsker sand mellem fingrene – og forhåbentlig på sigt også græs mellem tæerne, haha. Dér lader baggården på Vesterbro lidt tilbage at ønske.

 • Lægge os endeligt fast på venue til næste års bryllup. Vi har været ude at se to steder, og har et sted mere i kikkerten. Derefter kan vi forhåbentlig låse os fast på en dato, kirke og location. Glæder mig til at have de store linjer på plads, så jeg så småt kan begynde at lege med dét, jeg glæder mig aller mest til; detaljerne. 

Hvad glæder du dig til i juli?

 • Reply
  Venterpaavinblog
  2. juli 2019 at 20:53

  Jeg krydser fingre for godt vejr! Min liste har også lige ramt vores blog og byder på en masse endagsture og open-air ting, samt lillesøsterfejring og hygge 😀

  • Reply
   merimeri
   3. juli 2019 at 20:36

   Ej hvor det lyder skønt med dine juli-planer. GOD fornøjelse! Klem

Kommenter