Boligindretning

BILLIG OPGRADERING AF SPISEBORDSKROGEN

27. februar 2019

Jeg har jo teaset lidt for, at der skulle ske nyt på boligfronten i denne uge, og jeg har glædet mig til at vise jer resultatet af det første projekt herhjemme. Vores nye spisebordslamper. De kom op igår, hvor var min far var inde forbi et par timer, og hjælpe med at sætte dem op, og jeg er helt og aldeles vild med mini-makeoveren af vores spisebordskrog. 

Så længe jeg kan huske, har jeg haft en ting for rispapirslamper, og når jeg tænker efter, tror jeg egentlig altid, at jeg har haft en rispapirslampe, hvor jeg har boet. Synes der er noget drømmende og fint over lamperne, og på magisk vis passer de bare altid ind, uanset hvad stil man slår sig på. Og mens jeg normalt har haft rispapirslampen hængende i soveværelset, har jeg altså nu kastet mig ud i dem som spisebordslamper efter at have set, hvor fint det tog sig ud i denne boligreportage hos Boligmagasinet. 

Sølle 160 kroner har det kostet mig at opgradere vores spisebordskrog, og til gengæld har vi nu fået et spiserum der både synes større og lysere takket være dobbelt-lampe effekten. 

Hvad siger I til rispapirslamper? Et nostalgisk levn som hører fortiden til eller er I lige så begejstrede for lampen som jeg er?

    Kommenter