Det har jeg på

VINTERVARME HVERDAGSFAVORITTER

24. januar 2019

SELECTED FEMME ULDFRAKKE II SELECTED FEMME STRIK II H&M JEANS II &OTHER STORIES STØVLER II MARNI  TRUNK TASKE II

Hej fine I (eller Hvad sker der Gs ude på Tuben, som Sebastian fra Mit Hemmelige Match ville have sagt det, apropos tåkrummende scener fra programmet). Brrr, jeg synes det er svært at få varmen i dag. Og efter netop at være kommet ind efter en kold trilletur med barnevognen, har jeg nu sat mig til rette med en kop dampende varm te, vamsede tøfler på fødderne og dobbeltuld på kroppen, klar til lidt bloggerier. Det er første gang i dag, jeg har tid at sidde ned for mig selv, så kryds lige fingre for, at Nola ikke vågner lige med det samme. Som det vist er tilfældet med ret mange andre babyer, er hun nemlig også begyndt at vågne efter 45 minutters lur. Nærmest på klokkeslettet og også selvom hun er dødtræt. Det er noget med, at børns søvncyklusser varer 45 minutter, hvorefter mange vågner og vil skulle hjælpes videre i søvnen, så intet alarmerende i det, andet end at det er drønirriterende, når nu det er en grå vinterdag og ikke en lun sommerdag udenfor, hvor Nola sover sin lur. Nåh, søvncyklusser til side. Det var mine vintervarme hverdagsfavoritter jeg kom for at vise jer. Meget apropos. 

Jeg er nemlig blevet for gammel til at gå rundt og fryse, så her i vintermånederne gør jeg gerne en dyd ud af at finde varme garderobesager som stadig har en snert af pænhed over sig. Som fx min nye yndlingsstrik fra Selected Femme, som nok er stor og ulden, men altså stadig er klædelig. Jeg bruger den flittigt til ca alt i min garderobe pt. Udover kjoler, til nederdele, og som forleden; til jeans. Og den virker upåklageligt til det hele. Lidt ligesom med min Marni taske, som (heldigvis, prisen taget i betragtning) har vist sig at gå til alt i min garderobe. Jeg ved godt det ikke er særligt klædeligt at have det sådan i en tid hvor overforbrug er på alles læber – og med rette – men jeg knuselsker altså den taske, også selvom den nok falder i kategorien af køb, der ikke er nødvendige. Men det skal jo ikke alt sammen være afholdenhed, og eftersom jeg i det daglige bruger en hel del energi på at sikre mest mulig bæredygtighed i vores hverdag, ja så er noget så ufornuftigt som en designertaske altså min måde at balancere tingene på. 

 • Reply
  Nana Bech
  24. januar 2019 at 15:56

  Og den taske er SYGT smuk! Desuden synes jeg godt, at man kan argumentere for, at tasker som den, der løfter et helt outfit og holder for evigt er en form for bæredygtige.

  Jeg anede i øvrigt ikke det med søvncyklusser, men det forklarer da en del herhjemme, haha.

  • Reply
   merimeri
   24. januar 2019 at 18:13

   Preach Nana! Jeg køber argumentet. Det var også ny viden for mig. Mener det var hos Netsundhedsplejersken, jeg blev klogere på det … eller et af de 1000 andre sider jeg er kommet omkring i min desperate søgning efter råd til at få baby til at sove bedre, haha.

Kommenter