Ting jeg kan li'

FREDAGSPOST

18. maj 2018

Godmorgen og glædelig fredag ♥

Jeg har været tidligt oppe i dag, fordi jeg skal være på Hvidovre Hospital allerede 7:45, hvor jeg har tid til en anti-D indsprøjtning, da jeg er rhesus negativ og vores datter har vist sig at have en rhesus positiv blodtype. Ikke lige opskriften på min drømmefredagmorgen, som jeg hellere så inkludere en tur i fitness og så hjem og hygge med en god morgenmad med Mads, men den må jeg tage revanche på i morgen. Resten af fredagsprogrammet tegner sig heldigvis noget bedre. Efter arbejde har jeg sat Mads i stævne inde i byen, hvor vi lige skal rundt og lure lidt butikker. Bl.a. vil jeg gerne forbi Stella Nova og prøve den her fine sommerkjole, som jeg har skrevet om tidligere, og som stadig spøger i mine tanker. Derefter forbi Mad&Vin i Magasin, hvor de har krogmodnet dansk ribeye på tilbud til en flad 50’er, og mine tænder løber allerede lidt i vand ved tanken om et par lækre bøffer fra grillen. Det bør være opskriften på en perfekt weekendstart. 

Resten af weekenden skal for mit vedkommende bruges på lidt praktik herhjemme; vi skal have ryddet ud i vores kælder, som jeg har på min maj to-do og så skal vi være færdige med den reol op til børneværelset, som jeg også snakkede om i indlægget med mine planer for maj. Derudover har jeg også en del blogindlæg i støbeskeen, som jeg gerne vil have fundet tid til, ligesom jeg også vil prioritere afslapning i solen og bare at være. Det er en prøvelse for en som mig, der er evigt rastløs og altid på farten, men jeg kan mærke, at det også gør mig godt at sætte tempoet lidt ned, så det vil jeg minde mig selv om i weekenden, som heldigvis byder på en hel ekstra fridag takket været pinsen.

Hvad byder jeres weekend på? Måske en weekend getaway? Et projekt i hjemmet? Fest og ballade? Eller noget helt fjerde? Hvis du er helt på bar bund over, hvad din weekend skal bruges på, så har jeg samlet en håndfuld weekendtip til dig nedenfor.

7061f69a-bf0d-4d95-afa3-71171c4dc94a

  • Du kan kaste dig over en ny bog, som er perfekt til en sløv dag i maj-solen. Du kan finde inspiration til din næste læsning i mit indlæg med sommerferielæsning.

  • Endnu et nyt madmarked har set dagens lys, og denne gang er det ude på Refshaleøen, hvor erstatningen til Copenhagen Street Food på Papirøen er flyttet ud. Du kan jo passende kombinere turen derud med et dyp i havet og noget koldt at drikke ved La Banchina, som også er lige i nabolaget.

  • For at nære din shoppelyst kan du smutte forbi Lokomotivværkstedet, hvor FindersKeepers holder til i weekenden fra 11-17 både lørdag og søndag. Hint hint, der vil være kagebordssmagning med kager fra bl.a. Strangas og Leckerbaer.

  • Smutte i din nærmeste planteskole eller blomsterhandler og købe ind til friske forsyninger i dine urtepotter. Selvom du ikke har egen altan eller have kan man nemlig sagtens pleje sine grønne fingre. Jeg har købt nogle urtepotter ned til gården, som jeg har sået kartofler, urter og en hortensia i, og der er noget fint over, at det grønne både kommer mine naboer og os tilgode, samtidig med jeg kan få en lille flig af nyttehave midt inde i byen.

  • Klikke dig ind forbi ME & the MET som i hele pinseweekenden lokker med 25% rabat på et væld af pæne sommerstyles, fx denne skjortekjole eller denne vildt fine stribede nederdel. Brug koden SPOTSALE til og med 21. maj for at udnytte rabatten.

    Kommenter