FALL FAVORITES // H&M PICKS

WHAT I WEAR // GRÅT-I-GRÅT

grey-outfit-september-2015

II H&M JACKET II MANGO KNIT II WHYRED PANTS II ADIDAS STAN SMITH SNEAKERS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II

Tredje og sidste Barcelona-køb. En blød og rar strik fra Mango. Og jeg vil allerede nu godt udsende en varsel. Jeg kommer til at bo i denne strik her til vinter, så I kan godt forberede jer på at se en del til den. Jeg er mega sart med uld, så der er langt mellem strik i min garderobe, hvorfor jeg også normalt sværger til kashmir, som jeg har skrevet lidt om her. Denne kradser dog ikke (hurra), til trods for de 18% merinould som der er i og alene det, var næsten anledning nok til at købe den. Pasformen er dog også helt perfekt, hverken for stram eller løs, og med hjem kom den derfor.

Er den ikke pæn?

8 comments

 • Ida

  Den ser super lækker ud!! Og jakken er virkelig også utrolig lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Den er også SÅ blød og rar. Og ja jakken er jeg virkelig også glad for, at jeg slog til på for et par år siden og det er stadig sådan en, jeg får ret mange komplimenter med på vejen over.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kan jeg godt lide – især detaljerne på ærmerne. Det er generelt et rigtig fedt outfit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Det var også netop ærmerne jeg faldt for. Det bryder den klassiske strik ret fint. Og TAK søde Camilla.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  SÅ fin! Hvad størrelse har du den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Hej Louise, jeg kan også kun på det varmeste (høhø) anbefale den 😉 Jeg har min i en str. S og synes, den er lidt til den store side, så hvis man gerne vil have den lidt oversized, vil jeg anbefale, at man tager sin vante størrelse og ellers at man går en størrelse ned. Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker strik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Og jeg siger dig, at den er blød og rar. Det bliver uden tvivl vinterens bedste ven 😉 Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FALL FAVORITES // H&M PICKS