Rejser & rejseguides

SPENDING THE WEEKEND IN KEY WEST

28. april 2015

IMG_6268IMG_6279IMG_6274IMG_6281

 Lørdag morgen pakkede vi kufferterne, vinkede farvel til Fort Lauderdale og satte kurs mod en weekend i Key West. Og I kan lige tro, at jeg er begejstret for det sted. Stemningen er noget mere afslappet og lokal end i Fort Lauderdale og det var en rar afveksling inden vores næste og sidste feriestop; Miami. Vi lejede cykler og har ellers brugt dagene på at cykle rundt på øen, slænge os på fine palme strande, drikke store mængder lemonade og ellers spise os mætte i friskfanget fisk, Key Lime Pie .. og en enkelt burger eller to 😉 Ferieformen er i top!

  • Reply
    StyleStories
    1. maj 2015 at 23:12

    Åh hvor ser det bare fantastisk ud! Har en stor drøm om at opleve det område af USA, ja faktisk bare generelt hele USA 😀

Kommenter