Hverdagsliv

SOMETHING OLD, SOMETHING NEW

7. december 2014

Adlinks: H&M; coat (old – similar here) / Calvin Klein tee / Moss Copenhagen skirt (old – similar hereBianco boots / Ebay bag

Glædelig 7. december derude. Jeg sidder begravet i eksamensopgave i disse dag, så det er lidt småt med spændende oplevelser – til gengæld blev gårsdagens optur sikret, da jeg fornemmede blå himmel og SOL. Hvad giver I mig? Den har man altså ikke set meget til de seneste mange uger. Den glædelige forandring skulle selvfølgelig ikke gå ubemærket hen, så jeg fik lokket min kæreste med ud og skyde et dagens. Et outfit bestående af gamle og nye favoritter. Og en Calvin tee der blev indviet. Både nederdel og jakke var sidste vinters helt store favoritter, men har til gengæld haft lidt svært ved at få dem ud af skabet i år, selvom jeg egentlig stadig synes begge dele passer fint til min stil og øvrige garderobe. Kender I det?

XX

Happy 7th of December. Im buried in literature and exam papers these days, so my life is anything else but exciting. Hope you had more fun this weekend? Yesterday the sun appeared for a change, and I convinced by boyfriend to go shoot some pictures of my outfit. I was wearing both old and new favorites and also finally did get to wear my new Calvin tee.

 
 • Reply
  Ida
  7. december 2014 at 8:57

  Puha det lyder ikke godt med eksamensopgaver 🙁 Jeg var også ude og gå en dejlig lang tur igår og tænkte faktisk at jeg savnede mine solbriller.Din jakke er virkelig lækker!! 🙂

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  7. december 2014 at 16:49

  Håber du kommer igennem opgaveskrivningen.Du ser skøn ud som altid med skønne sammensætninger. Jeg nød også dagen med en løb tur og solbrillerne blev taget i brug da jeg cyklede på arbejde. Virkelig skønt og lige til at blive i godt humør af 🙂

 • Reply
  Colombe de la paix
  7. december 2014 at 19:55

  Det kender jeg alt for godt, men den frakke er simpelthen så pæn, så du må lige tage dig sammen 😉

 • Reply
  Jules
  8. december 2014 at 11:33

  Such a nice outfit, I love the touch of leopard!Jules x

  • Reply
   infashionwebelieve
   15. december 2014 at 21:15

   Thank you so much Jules <3

Kommenter