Hverdagsliv

NEW IN: PERFECT BLACK HEELS

4. august 2014
Udsalgssæsonen er åbenbart endnu ikke helt slut for mit vedkommende. I hvert fald var jeg ikke i tvivl om købets berettigelse, da jeg spottede disse hæle til en fordelagtig pris i Bianco. De har allerede været i brug et par gange, så lur mig om de ikke snart kommer i aktion her på bloggen.
XX
Another pair of black heels has been added to the collection. Found them on sale in Bianco, and I think they are pretty perfect. Hope to show them in an outfit soon.

 • Reply
  Ditte Blog
  4. august 2014 at 13:00

  Hvor er de fine! Dem glæder jeg mig til at se i brug 🙂

 • Reply
  Ganske Enkelt
  4. august 2014 at 14:12

  Wow, hvor er de flotte! Får lyst til at springe ud i et par magen til 🙂 Synes bare ikke de ser ud til at være på udsalg på nettet… hvad måtte du slippe?

 • Reply
  Line
  4. august 2014 at 14:36

  Jeg kunne heller ikke finde dem online, men de havde dem i str 37 på fisketorvet i lørdags og skulle efter sigende også have næsten alle størrelser hjemme i Spinderiet. 249 kr står de til, og for en sko i læder og tilsyneladende god kvalitet, synes jeg det er en ganske hæderlig pris.

 • Reply
  Line
  4. august 2014 at 14:38

  Jeg lover de indgår i det dagens der kommer på bloggen i morgen 😉

 • Reply
  Ganske Enkelt
  4. august 2014 at 16:06

  Tusind tak for svar – må i Spinderiet. Er de meget smalle i modellen? Jeg har nemlig lidt brede fødder og Bianco er jo tit lidt smalle.

 • Reply
  Line
  4. august 2014 at 16:09

  Det var så lidt! Den første aften jeg havde dem på synes jeg de var lidt stramme ude ved tæerne, men kan allerede mærke de er begyndt at give sig lidt i dag

 • Reply
  Line
  4. august 2014 at 16:11

  Og jeg synes ikke de er specielt smalle, men nu er min fod nok også mere smal end bred, så det kan være lidt svært at vurdere. Du kan evt ringe derud først og høre om de har dem, så ikke du kører forgæves.

 • Reply
  julieEmmelie
  4. august 2014 at 20:24

  wauw ! De er virkelig flotte.. ! Dem vil jeg da også gerne have, hvis min økonomi ikke var så stram ): -Julie Emmelie

Kommenter