LBD-season coming up

Offer for en bloglandsfristelse

H&M; vans 249 DKK

Ok, så jeg har gjort mig selv til offer for en af de helt store skurke i blogland. De printede vans! Og som I ved, så går jeg jo rigtig meget i 1) printede sko og 2) sneakers og vans-varianter ?.  Nå nej! Så jeg har altså ikke en eneste god undskyldning for at have købt dem, andet end at det var min veninde Monica (og resten af blogland) der lokkede .. Shame on you guys! Men jeg synes de er mega seje og mine fødder kan godt lide at have dem på, så I virkeligheden er alle jo glade. Og jeg har fået løn idag, og hvis ikke det skulle fejres med leo-fødder, hvad skulle så? 😉

Husk I øvrigt at det er på fredag at jeg finder en vinder til min giveaway. Pssst, der er virkelig gode vinderchancer!

10 comments

 • Så er vi to 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker virkelig de sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja jeg kan også bare lade være med at have nylonstrømper i dem, det hjælper nok heller ikke til at de føles mindre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes faktisk de er lidt store i størrelsen. Jeg er normalt en str. 37,5-38, og de er lige det største til mig. Så hvis man svinger mellem 2 størrelser, så ville jeg nok tage den mindste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fristet – Stadigvæk 😉 Hvordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine er måske også lidt til den store side – der er i hvert fald god plads til mine tæer 😛 Men så længe jeg ikke svupper i dem, går det nok. Men jo, en lille sål ville måske være en god idé, hvis det irriterer dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er heller ikke lige et klassisk Line-item, men jeg synes alligevel de vil være gode til at skabe lidt kontrast 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er fine men tror desværre ikke at de ville passe min stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ behagelige, det var godt du også var medvirkende til jeg blev lokket i!! De er desværre bare et halvt nummer for store, men mon ikke en lille sål eller en tyk strømpe kan være løsningen på dét.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaa, så fik du købt dem! 😀 Er de ikke bare dejlig behagelige at have på?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LBD-season coming up