Hverdagsliv

First day of autumn

1. september 2013

H&M; blazer / Vila dress / Acne Track boots 

Jeg skal da lige love for at vejret tager det der med første efterårsdag lidt for bogstaveligt?! Således har jeg på årets første efterårsdag været iført strømpebukser og støvler – og krydser allerede nu fingre for at den indian summer de har lovet, kommer til at holde stik. 
Kjolen er ny og er således septembers første køb. Den stod også på min shoppeliste for de næste par måneder, og da der var en enkelt tilbage i min størrelse, så skyndte jeg mig at købe den med hjem. Den kostede sølle 160 kr. og kommer til at redde enormt mange tøjkriser, så er det sagt!
Jeg har holdt fødselsdag for min familie idag, og har fået så mange fine gaver, som jeg glæder mig til at vise jer! Resten af aftenen skal gå med mentalt at forberede mig på studiestart i morgen, grrr .. Er I også mange der skal starte efter sommerferien i morgen?
 • Reply
  Lullumut
  1. september 2013 at 20:27

  Ej, men den er da også virkelig pæn 🙂 Og så prøvede jeg Track støvlerne i går. Uh, de er jo så bløde. Bliver nok nødt til at købe dem en dag.
  Held og lykke i morgen. Jeg er heldigvis færdig med min uddannelse. Sådan indtil jeg beslutter mig for noget nyt til CV'et om et par år måske.

 • Reply
  Colombe de la paix
  1. september 2013 at 22:51

  Hvor er du fin 🙂 den kjole ser vildt behagelig ud!

 • Reply
  PIXELS OG POESI
  2. september 2013 at 6:43

  Tror helt sikkert også den kjole bliver en favorit. De to jeg har i lignende snit ryger i hvert fald på konstant herhjemme. Du ser fabelagtig ud!

  Jeg starter sådan rigtigt i dag, ovenpå sommerferie og to ugers rusperiode, og var lettere utilfreds da uret ringede klokken 6. Så kan det godt være jeg har glædet mig til hverdagen, men jeg fungerer bare meget bedre med at stå op klokken 8 og så gå det senere i seng.

 • Reply
  Stine
  2. september 2013 at 11:48

  Hov jeg tror da, at jeg bliver nødt til at købe den kjole – den er virkelig fin! 🙂

  /Stine

 • Reply
  Trine Lykke
  2. september 2013 at 14:01

  Lækkert outfit, perfekt til efteråret 🙂

 • Reply
  Line S.
  2. september 2013 at 17:03

  Køb dem! Det er en af de gode ting ved efteråret: man kan få lov til at finde sine lækre støvler frem fra gemmerne igen 😉

 • Reply
  Line S.
  2. september 2013 at 17:03

  Den er nemlig SÅ behagelig og super nem at style! Store plusser i min bog 🙂

 • Reply
  Line S.
  2. september 2013 at 17:04

  Tak, tak og tusinde gange TAK!
  Uha klokken 6 er dælme også tidligt. Jeg skulle heldigvis først møde kl 10, og kun til 2 lektioner, så det var en blid opstart 😉

 • Reply
  Line S.
  2. september 2013 at 17:04

  Den får i hvert fald mine varmeste anbefalinger!

 • Reply
  Line S.
  2. september 2013 at 17:04

  Lige præcis 🙂

 • Reply
  theeasywayout
  2. september 2013 at 19:27

  Hvor er den fin den kjole – må forbi VIla snart og prøve den kjole 🙂

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  2. september 2013 at 20:23

  Hvor er den bare fin den kjole, og den sidder jo perfekt! Og så er jeg ret vild med din styling med blazeren 🙂

  Jeg startede også studie i dag – Det var faktisk helt dejligt at komme igang igen 🙂

Kommenter