Hverdagsliv

Touch of spring

27. februar 2013

Vila coat / Acne scarf / H&M; knit / TGTB leather skirt / Acne boots / Arene cph necklace / H&M; rings

Jeg tør langt om længe tro på at foråret sådan for alvor er på vej, så med solen i øjnene, luftede jeg for første gang i år, min jakke fra Vila. Gensynsglæden er stor!

Jeg har fået taget hul på mit BA-projekt idag, og opgaven er nu 5% færdig, haha. Men så er man da ligesom igang ikke?! 😉  Derfor har dagen også budt på et akut opstået behov for overspringshandlinger, hvilket har medført at jeg har leget lidt med layoutet på bloggen, som I måske har set? Jeg trænge til lidt fornyelse og synes bloggen fremstår mere ren med de nye ændringer, eller hvad synes I?

Bloggen er sgu også langt om længe kommet på facebook! Ja ja, der sker altså ting og sager I disse dage. Så hvis I har lyst, så giv den da lige et like her. Siden vil primært blive brugt til at alle de tips, tricks, gode ideer og billeder som ikke når på bloggen herinde, så der skulle gerne være lidt at vinde ved at følge mig begge steder.

Hav en dejlig onsdag skønne mennesker!

 • Reply
  Nanna Says
  27. februar 2013 at 17:55

  Åh, jeg har længe gerne ville have den lædernederdel fra TGTB 🙂 Er den anbefalelsesværdig??

  xx

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  27. februar 2013 at 19:31

  Like like like på dit layout! Hvis du har brug for flere overspringshandlinger, må du hellere end gerne lege med mit 😉

  Og uha du er lækker i din nederdel Line! AVS altså! Den vil jeg også have 😉 Men uheldigvis ser min shoppeliste ud til at være røget, for min PC har netop sagt stop!

 • Reply
  Trinhammer
  27. februar 2013 at 20:01

  Haps, et outfit!! 🙂 Du ser stang lækker ud og den nederdel er godt nok outstanding – apropos nederdel; købte du den fra Monki??
  Og så er layoutet virkelig pænt og simpelt. Just the way I like it!

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  27. februar 2013 at 20:23

  Jeg synes dit nye layout er blevet rigtig godt :-). Super lækkert outfit, den jakke er så pæææn! Og ja, giv os liige noget forår, tak!

 • Reply
  Colombe de la paix
  27. februar 2013 at 21:23

  Lækker, lækker frakke! Kan godt forstå at du har savnet den! 🙂
  Har også siddet og kæmpet med min BA i dag. Kan slet ikke overskue hvordan jeg skal komme i gang!

 • Reply
  Ditte
  27. februar 2013 at 21:43

  Hvad læser/studerer du?? 🙂

 • Reply
  anodetofashion
  27. februar 2013 at 22:03

  Du ser dejlig ud, og jeg ELSKER dit hår på øverste billede!

 • Reply
  cecilie walther
  27. februar 2013 at 23:43

  Den er godt nok lækker din Jakke! Forståeligt at du endelig får den luftet 🙂

 • Reply
  Stine
  28. februar 2013 at 8:26

  Super lækkert outfit. Og så er jeg vild med dit layout 🙂
  Jeg kender alt for godt til det der med overspringshandlinger. Jeg skulle meget gerne tage hul på min bachelor i dag også, og jeg synes virkelig, det er svært at finde ud af, hvad jeg lige skal starte med.

  Jeg tænkte på, hvor høj er du? Bare for at kunne vurdere nederdelens længde. Jeg har nemlig overvejet at købe den – jeg er bare ikke ret høj og hader, når nederdele bliver alt for lange.

  /Stine

 • Reply
  Natascha Coester
  28. februar 2013 at 12:39

  Smukt! Er VILD med jakken 🙂

 • Reply
  Line S.
  28. februar 2013 at 15:20

  Faktisk så er den nok ikke helt som jeg havde håbet og regnet med. Den er umulig at cykle i, fordi pasformen er så smal, og så kravler den hele tiden op/drejer rundt, så fronten ender med at være i siden osv. MEN, når det så er sagt, så er kvaliteten super lækker og den sidder flot – når den sidder rigtig. Så måske bare mig der havde nogle forventninger der ikke helt var afstemt 😉

 • Reply
  Line S.
  28. februar 2013 at 15:21

  Juhuuu, er glad for du kan lide det kære Ida! Og jeg skal nok råbe højt hvis flere overspringshandlinger kan forsvares 😉

  Nej er det rigtigt? ØV! Der er ikke noget mere kedeligt end at skulle ud og lægge mange tusinde kroner efter ny computer.

 • Reply
  Line S.
  28. februar 2013 at 15:21

  Skønt at høre Katrine, tak!

 • Reply
  Line S.
  28. februar 2013 at 15:22

  Ahem, ja jeg kom sgu til det 😉 Den skal lige slides lidt i vask, så den bliver lidt mere forvasket i farven, men ellers er den lige i øjet 😉
  Og dejligt at høre du også kan li' layoutet!

 • Reply
  Line S.
  28. februar 2013 at 15:22

  Jeg læser engelsk, marketing og kommunikation på CBS, under den meget mundrette titel: Interkulturel Markedskommunikation 😉

 • Reply
  Line S.
  28. februar 2013 at 15:23

  Tak, tak og tusind tak smukke dame!

 • Reply
  Line S.
  28. februar 2013 at 15:23

  Dejligt du kan lide den Cecilie. Nu får jeg helt lyst til at have den på igen idag 😉

 • Reply
  Line S.
  28. februar 2013 at 15:25

  BA er virkelig også en hård nød og knække, og jeg sad også længe og bare stirrende ind i skærmen igår, uden der kom det store ud af det. MEN, jeg har lavet en meget udførlig arbejdsplan, som viser hvad jeg skal nå dag for dag, så det synes jeg faktisk gør det hele lidt mere overskueligt!

 • Reply
  Line S.
  28. februar 2013 at 15:25

  Håber i øvrigt det kommer til at gå godt med din opgave også 🙂

 • Reply
  Line S.
  28. februar 2013 at 15:30

  Synes virkelig også hele det her BA-forløb har været svært at tage hul på, MEN, jeg har lavet en meget udførlig arbejdsplan, som viser hvad jeg skal nå dag for dag, så det synes jeg faktisk gør det hele lidt mere overskueligt!

  Jeg er 165 høj og i forhold til det synes jeg den har en ret passende længde.

 • Reply
  Line S.
  28. februar 2013 at 15:31

  Jeg er også så glad for at jeg er lige så glad ved den i år, som jeg var sidste år!

 • Reply
  Stine
  28. februar 2013 at 16:56

  Hmm det kunne være, at jeg også skulle se at få lavet mig sådan en arbejdsplan. Måske det kunne hjælpe lidt på det hele. Hehe.

  Perfekt. Jeg er 160, så mon ikke også det kommer til at passe helt fint? 🙂

  /Stine

 • Reply
  Line S.
  28. februar 2013 at 17:09

  Planer/skemaer kan jeg i hvert fald godt anbefale indtil videre!
  Jo, det vil jeg bestemt tro vil se rigtig fint ud 🙂

 • Reply
  Karina
  28. februar 2013 at 19:20

  Elsker dit outfit 🙂

Kommenter