29102012

Move in with me, please ..

H&M; Trend / Topshop / Mango / Storm & Marie

Jeg er åndssvagt træt af min garderobe i øjeblikket, og de fleste morgener går med frustrationen over følelsen af altid at have det samme tøj på. Jeg ved jo godt at jeg har masser af tøj  – det keder mig bare alt sammen lidt i øjeblikket. Jeg er sikkert ikke den eneste der har det sådan?
Nåh men altså, selvom drømmescenariet jo selvfølgelig er bare at skifte det ud, som jeg har lyst til, så er økonomien ikke til det. Istedet vil jeg den næste tid, lave en serie med indlæg over de ting inden for hver “garderobe-kategrori”som jeg ville ønske hang hjemme på mit stativ. Tror det vil være en god inspiration til min shopping og måske også til julegave-ønskerne 🙂
Jeg lægger ud med nederdelen .. En sikker favorit, både når det gælder hverdag og fest, råt eller feminint. 
Ovenstående fire er mit bud på nederdele der ville være gøre min samling godt. En klassisk mellemlang nederdel med struktur i stoffet, et peplum skørt, en lædernederdel og et pencilskirt i en kraftig kvalitet.
Hvad er den perfekte nederdel i jeres optik?
Se priser og hvor nederdelene sælges her

6 comments

 • Peplum er når det kommer til stykket sikkert også no-go for mit vedkommende, mine hofters bredde i betragtning 😉
  Hehe det er egentlig helt skørt at man har det så svingende med sin garderobe, men så igen, hvad skulle vi også længes efter, hvis vi havde det hele i forvejen?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har det ligesom dig med de tætsiddende modeller. Det har krævet en del fejlkøb udi nederdele at nå til den erkendelse, men synes bare at plisserede nederdele med vidde i er noget af det fineste sammen med en grov strik, eller en casual tee.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og jeg misunder altid dine fine strut-skørter. Min kropsbygning (læs: det der brede hofte-parti jeg er "velsignet" med) går bare ikke så godt hånd i hånd med dem, selvom jeg ville ønske de gjorde. Og ja, læder og strik er virkelig en fin kontrast her i vinterhalvåret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mest brugte herhjemme er strutnederdele samt læderpencilskirt. Specielt sidstnævnte i vinterhalvåret fordi det ser så fint ud med strik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den perfekte nederdel i min verden, er den nederdel, der passer til min kropsbygning. Jeg kan godt lide dem der er helt 'slim fit', hvor jeg tager bluser udenover. Ville ønske peplum-nederdele var pæne til mig, men de fremhæver desværre ikke de bedste sider af min krop! 😉
  Desuden kender jeg alt for godt til det med krisen; så sent som i sidste uge syntes jeg, at min garderobe var (næsten perfekt) og i den her uge er der krise. Mærkeligt!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh – Jeg elsker nederdele, endda så meget at jeg ikke kan sige hvad den perfekte nederdel er – Det er dog klart de mere tætsiddende modeller der er pænest på mig 🙂

  Alle fire måtte gerne bo hos mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

29102012