28032012

Give away # 2

Findes der vel noget bedre end muligheden for at vinde fine accessories??
Nu har I i hvert fald muligheden for at kunne tilføje lidt lækkert sølv til smykkeskrinet 🙂
Denne gang er det en sølv haircuff og en enkel choker som er på højkant, og spillereglerne er enkle.
Alt I skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar til indlægget her med navn og email-adresse, samt skrive hvad der for jer er en god blog samt hvad I godt kunne tænke jer at læse/se mere om her på bloggen.
Glæder mig til at høre jeres bud samt kunne forkæle en af jer søde læsere med en fin præmie.

EDIT: Give awayen slutter den 15. april kl 20 🙂

10 comments

 • Super gode og inspirerende ideer Signe – Tak! Ideen om nogle flere boligrelaterede indlæg er allerede in the making, og pt arbejder jeg på nogle indlæg om indretningen i min lejlighed. Krydser fingre for det bliver godt 🙂
  Hehe og den med dankortet må jeg lige overveje – så er der jo lige pludselig endnu flere synlige beviser på at jeg bruger for mange penge 😉
  Og til sidst, tusind tak for de fine, fine ord. Det betyder meget mere end du aner, når man får sådan en dejlig ros med på vejen.

  Kh. Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt du også vil deltage Simone!
  Flere detaljebilleder er straks skrevet på huskelisten. Du kan godt forberede dig på en masse sorte close-ups 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Kathrine,
  Super god ide med nogle indlæg over mine favoritblogs f.eks, og hvor jeg generelt finder min inspiration.
  Og jeg kan skam sagtens huske dig fra min tid som vikar på Mogenstrupskolen 😉 Det er dejligt du vil læse med, og håber du har det rigtig godt! 🙂
  Kh. Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Fischer

  Hej Line pigen,

  Du får da også lige en besked fra mig. 🙂
  Det er skønt at se hvordan din blog udvikler sig og hvor god du er til at opdatere os med gode indlæg.
  Som du også før har hørt fra mig, så synes jeg at du gør et kanon arbejde med din blog. Det er skønt hvordan du mixer din blog med mode, meget af dig selv som person samt en masse madopskrifter.
  Jeg kunne personlig godt tænke mig lidt mere bolig blogging, da jeg jo ved at du også går meget om i det. Det ville også være fedt med lidt flere sneak peak, når du har være ude og svinge dankortet ;-D.
  Men alt i alt, så er det dejligt at kunne følge dig her på bloggen 🙂

  Vi ses.

  SIFI

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line!
  Jeg vil da også rigtig gerne være med! 🙂
  Jeg synes en godt blog er en, hvor der er en masse personlighed, en blogger der har sin egen stil, og ikke kun følger moden, men også "tør" bruge items der var fra sidste år 🙂
  Jeg vil gerne se flere detaljer af dagens outfit 🙂

  Simone Klinke
  http://www.simoneklinke.dk
  simoneklinke24@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line.

  – Fin blog du har, er fast læser. Du har en enkel og hyggelig blog. Kunne godt tænke mig at se nogle af dine inspirationskilder og hvilke blogs du læser. 🙂 faktisk har du været vikar på for min klasse på Mogenstrupskolen. Lidt sjovt. Hehe! Og så vil heg lige sige, at din YSL ring er fantastisk flot. 🙂 Og fortsæt også med at poste billeder af lækker med. Dejligt med lidt inspiration.

  Kathrine Urban
  kathrineurban@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor dejligt du også gad give dig til at komme med dit bud herinde Rikke!! Det er så dejligt at høre hvad I som læsere forbinder med gode blogs og gerne vil se, for at I kommer igen.
  I forhold til makeup og hårtips, så er jeg desværre nok ikke en af dem som har det helt banebrydende at byde ind med. Ret simple rutiner og en stor comfort-zone er nok årsagen til dette 😉 Men det med tips til boligindretningen må jeg se at få gjort noget ved! Alle tingene er dog noteret på min lille blog-inspirations-liste, så jeg har noget at gå ud fra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt Stine, og super god respons og tanker til efterretning!
  Især det med billige alternativer indenfor forskellige kategorier og anbefaling af rejsemål er ideer jeg straks vil tage til mig. Af og til kan det være svært at fornemme og man er på rette vej i forhold til de områder man sætter fokus på her på bloggen, så det giver mig sindsygt meget når jeg der kigger med kommer med gode fif og ideer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Line!

  Ja, jeg så din opfordring og ja hvorfor ikke lige smide en kommentar med så fine ting på højkant. Jeg læser blogs for at hente inspiration ligesom Stine så fint skriver. Som studerende er man nødt til at være kreativ og økonomisk funderet hvilket sætter lidt begrænsninger for ens garderobe. Jeg er vild med dine "billige", men super "ekslusive" looks. Jeg kunne godt bruge lidt inspiration i forhold til sommerens farver og hvordan disse kombineres. Ellers er jeg glad for madopskrifter på sund mad, bageopskrifter, make-up tips, hårtips, boligindretning m.m.

  Bedste hilsner og god påske
  Rikke Dyhr
  dyhret@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Line-pigen.
  Så vil jeg da være den første til at plante et indlæg!

  Den gode blog for mig handler om INSPIRATION – den skal matche mine egne interesser og dermed fylde mig med så meget inspiration, at jeg ikke kan lade være med at gå ind på bloggen igen. Det kunne fx være madopskrifter, kreative mode-løsninger, hverdags- eller festlige outfits, billig/kvalitets shopping indenfor tøj & hudpleje, møbler (gerne genbrug/loppefund), gode råd for rejsemål, osv.
  Dernæst er det vigtigt at bloggen også indeholde PERSONLIGHED. Den må ikke ligne alle de andre – som også skriver om mode, hudpleje, osv.

  Jeg savner… noget der bryder den fine ramme. Lidt provokation, et sjovt impulskøb – et eller andet der stikker lidt ud og kan sætte kreativiteten igang.

  //Stine Storch
  stine_storch@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

28032012