MIN SOMMER I DANMARK - MED METTE MARIE LEI LANGE

FERIEFORM

II ARKET T-SHIRT II MADS NØRGAARD NEDERDEL II COCCINELLE TASKE II BECKSÖNDERGAARD STRØMPER II ASICS SNEAKERS II

Det er første officielle feriemorgen, og jeg er vågnet før resten af familien (elsker i øvrigt de morgener og den ro der er, mens resten af huset sover). Regnen huserer, og jeg kan høre blæsten suse i bladene på det store rønnetræ, der står på vores gadehjørne. Med andre ord er vi stået op til en efterårsmorgen, og udsigten til det vejr ser ud til at fortsætte et godt stykke ind i vores ferie. Med andre ord er alt som det plejer, med den utilregnelige danske sommer. Ovenpå et forår, hvor intet har været som det plejer, er der da trods alt noget fortrøstningsfuld over at vejre arter sig præcis som det plejer. Omend jeg håber, at det snart vender, så ikke vi skal bruge alle tre ferieuger iført regntøj.

Om et par timer, når vi lige har fået gnedet søvnen ud af øjnene, spist morgenmad og fået pakket bilen, sætter vi kurs mod feriens første stop. To uger i sommerhus i Gudmindrup Lyng. To uger til at lave så lidt som muligt og tage dagene som de kommer. Vi får tre hold venner op på besøg i løbet af den første uger, og jeg glæder mig til at have så mange gode mennesker samlet i min ferie. Sidste år lå vores sommerferie allerede i slutningen af maj, da juli kolliderede med vuggestuestart og endt barsel, og på en eller anden måde føles i år derfor som vores første rigtige sommerferie. Ægte voksenferie med tre sammenhængende uger, og en bil der skal pakkes til tur, præcis som det var tilfældet i min barndom, hvor bilen blev pakket til at køre ud i verden. Og selvom vi i år ikke kører så langt ud i verden, glæder jeg mig uendeligt til at dreje nøglen om og være på vej. På vej i ferieform.

Jeg kommer til at skrue ned for aktiviteten herinde, imens vi holder ferie. Det trænger jeg til. Der kommer til at være lidt nyt i ny og næ, så ikke I går helt forgæves; små glimt, garderoberegnskab og flere tips til det danske sommerland, men ellers bliver det mest på Instagram, at det kommer til at ske. Mine udskejelser dér kan jeg ikke helt undvære.

Nu kan jeg høre det rumsterer oppe fra soveværelset, så jeg vil liste op og give Nola og Mads et stort morgenkys, og indvie dem i min feriebegejstring.

Rigtig god sommer, venner ♥

4 comments

 • Line

  Hej Line! Super fin nederdel. Må jeg spørge, hvilken størrelse du har på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Den er nemlig så fin! Jeg har taget min i en 36, som er min vante størrelse. Den er lidt til den lille side, men det går.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Rigtig god ferie😊🌸 Må den blive fuld af gode oplevelser😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Tak søde Michaela, håber også du går en mægtig sommer i møde 💛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MIN SOMMER I DANMARK - MED METTE MARIE LEI LANGE