Et godt tip Hverdagsliv

NEMT HACK TIL MERE TID I HVERDAGEN

30. juni 2020

Reklame for Netto

Jeg ved, at jeg ikke er alene om at ønske mig mere tid i hverdagen. Hvad end man har børn eller ej, tror jeg de fleste af os glædeligt ville takke ja til en time mere i døgnet til at få enderne til at mødes og have mere tid til det, der glæder mest.

Derfor har jeg glædet mig til at dele dette tip med jer. Godt nok forlænger det ikke døgnet, men det giver jer mere tid mellem hænderne, hvilket må være næsten lige så godt.

Netto har nemlig lanceret en ny abonnementstjeneste. Navnet er Fillop. Med Fillop kan du få dine basisvarer som konserves, gryn, mel, kerner, toilet- og rengøringsartikler leveret direkte til din dør. Alle dine dagligvareindkøb som ikke kræver køl eller frost, kan du få leveret fast hver 14. dag, 1 gang om måneden eller hver anden måned, så du fremover slipper for at bruge tid på at slæbe tunge varer hjem fra supermarkedet.

Vi er i fuld gang med at teste konceptet, og jeg synes altså det er smart! Nu kan jeg i ro og mag bestille alle de basisvarer, vi mangler, direkte i Fillop appen og så behøver jeg ikke bekymre mig mere om tomme køkkenskuffer. Endnu bedre er det, at den tid jeg sparer på indkøb, kan jeg i stedet bruge på at lave noget sjovt med Nola eller gøre noget godt for mig selv. Alle mand vinder!

Der er ingen binding på dit abonnement hos Fillop og du kan derfor nemt sætte på pause, ligesom du løbende kan ændre din kasse med basisvarer, hvis der skal føjes til eller fra. Køber du for mere end 199kr er der fri fragt, og der leveres til hele landet.

Med sommeferien for døren er der måske mange af os der skal afsted i sommerhus, og her kan du også få din Fillop kasse leveret til.  Du tilføjer blot en midlertidig adresse i appen, og så kan du tage afsted i sommerhus uden at skulle tænke på indkøb som det første du lander. Jeg tænker i hvert fald at få vores kasse sendt afsted op til sommerhuset, så der er styr på det, allerede til vi ankommer.

Tjek Fillop ud her.

Som en lille sidegevinst har Fillop faktisk netop vundet en pristest som det billigste online supermarked, og du kan derfor spare både tid og penge ved at klare dit basisvareindkøb her.

    Kommenter