AT MINDE MIG SELV OM AT JEG ALTID HAR ET VALG

BRYLLUPSPLANLÆGNING: INSPIRATION TIL BRUDESKO

II 1 MIU MIU GLITTER SANDALER II 2 MOTHER OF PEARL PUMPS II 3 &OTHER STORIES SANDALER II 4 CUSTOMMADE SANDALER II 5 NOTABENE SANDALER II

Jeg ved det godt, banaliteten i at snakke brudesko, når verden udenfor lige nu føles som alt andet, end den plejer. Men måske netop derfor, at timingen til at snakke bryllupsplanlægning er oplagt. Som en lille virkelighedsflugt. En tanke til september, hvor vi forhåbentlig for længst har lagt Corona-krisen bag sig, og tiden nu føles fjern og uvirkelig.

At være isoleret inden for hjemmets fire vægge, giver nemlig mere tid til fritid foran computeren end hvad jeg har været vant til, og således har jeg de seneste dage søgt nettet rundt efter inspiration til mine brudesko. Jeg synes det er svært, fordi jeg ikke har en helt klar ide om, hvordan jeg ønsker, de skal se ud.

Jeg er dog nået frem til, at hælen ikke skal være alt for høj. Helst bare 7 cm, så jeg forhåbentlig kan holde dem ud hele dagen, og med åbent kig til enten tå eller hæl for et let og luftigt udtryk. Fem fine bud har jeg indtil videre set mig lun på. Disse fem, som jeg alle synes kunne vær smukke kandidater til en brudesko. Feminine, elegante og ikke alt for klassiske.

Har I en favorit?

16 comments

 • Amalie

  Synes at de første fra Miu Miu er SÅ smukke! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Klart nr 4!!!😁 💃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Synes også de er så smukke. Og så kunne man jo have sit something blue dækket ind på den måde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Nr 2 eller 5😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   De er også så smukke. Især de hvide synes jeg kan noget. Er bare nervøse for om de bliver for spidse i forhold til komfort.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr 4😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Nr 1!!!! WAUW! Så mega smukke og cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Jeg er også SÅ vild med dem, og tænker de kunne blive flittigt brugt til festlige lejligheder også post bryllup.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Klart nr. 1 👌 Fantastisk flotte og festlige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det er også min helt store favorit. Og de dyreste, selvfølgelig, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Nr, 5 ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   De er også så fine. Enkle og elegante. Og farven kunne være flot til et sensommerbryllup!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joanna

  Wauw, de første fra Miu Miu er fantastiske! Vi planlægger også bryllup til august, så er helt med på at kigge bryllupsinspiration på Pinterest og Instagram ✨👰🏻 Hvilken stil kommer din brudekjole til at være i? 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   De topper også min ønskeliste. Så smukke! Åh hvor skønt med augustbryllup. Stort tillykke ♥ Min kjole er lidt boheme og så også med referencer til 20’erne også.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

AT MINDE MIG SELV OM AT JEG ALTID HAR ET VALG