SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

HVAD SOMMERHUSDRØMME ER LAVET AF

Ok ok, jeg kan åbenbart ikke finde ud af at holde helt fri. Men som jeg også skrev igår, er det lidt af et drømmehus, vi ferierer den i denne uge. Lige præcis sådan et, som vi selv håber at finde os, og det opfylder da også alle kriterierne for selve huset jævnfør mit skriv om rammerne for vores sommerhusjagt. Som jeg har vist lidt glemt fra sommerhuset de sidste par dage, er I flere der har skrevet og spurgt til det, og jeg tænker derfor lige at dedikere dette indlæg til at tippe om det skønne hus.

Det ligger i Holløselund, lidt uden for Vejby i Nordsjælland, og er altså et ualmindeligt lækkert og velindrettet sommerhus med tre soveværelser. Vi har fundet det på Airbnb, og har her udenfor sæson betalt knap 500kr pr nat. Eneste vi kunne have ønsket os var en kortere afstand til stranden, men ellers er huset vitterligt perfekt.

Find det på Airbnb HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK