STORE SOMMERHUSDRØMME PÅ LAVT BUDGET

HVAD DU ØNSKER SKAL DU FÅ

Det er snart to måneder siden, jeg havde min sidste dag på barsel, og udgav dette indlæg om ikke at være udelt begejstret for at skulle tilbage på arbejde. Ængsteligheden bestod især i den kabale, der ventede os, hvor vi skulle få 2 x fuldtidsarbejde til at gå op med familielivet og min deltidsblog. Heldigvis er det gået bedre, end jeg havde turde håbe på med at finde os til rette i den nye hverdagsrutine. Og selv siden min ærlige status på livet tilbage efter barseler hverdagen blevet nemmere. Vi ved, hvad der venter os, og hvordan vi skal planlægge vores tid, så “hamsterhjulet” kører nogenlunde gnidningsfrit, når det kommer til at balancere arbejde og familieliv. Der er rutiner for alle pengene, men det er, hvad der fungerer lige nu.

Hvad der til gengæld kan være svært ind imellem alle rutinerne, det er opfindsomheden her på bloggen. At få inspiration til emner og at få ordene til at flyde. Det er som om, at når min hverdag er spændt hårdt for, forsvinder min kreativitet som dug for solen. Og det især går mig på. Fordi jeg stadig virkelig gerne vil bloggen og det rare online fællesskab, jeg med tiden har fået skabt herinde. Interaktionerne med jer og det kreative aflad, som bloggen giver mig. Der er en grund til, at jeg har holdt ved i snart 8 år, og jeg har ingen intention om at stoppe her.

Derfor kunne jeg virkelig godt bruge et fingerpeg i retning af, hvilke ønsker I har til indholdet på bloggen. Er der noget I gerne vil se mere eller mindre af? Er der noget, der især fungerer godt, og andre ting I savner? Jeg vil virkelig gerne høre fra jer, og på den måde blive skarpere – og forhåbentlig inspireret påny – til, hvad der skal være omdrejningspunktet her på adressen.

Så opfordring hermed videregivet. Og hvad du ønsker, skal du få. Forhåbentlig.

14 comments

 • Michelle

  Jeg nyder at læse indlæg omkring skønhedsfavoritter (også gerne hår, hudpleje og makeuprutiner), nye investeringer til garderoben (både til små og store) og inspirationsindlæg til læsning og oplevelser/begivenheder 🙂

  Og stor ros til din blog som jeg flittigt finder inspiration fra i forvejen 🙌🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Dejligt konkrete ideer til læsning, Michelle. Dem skriver jeg mig bag øret.
   Tusind tak fordi du følger med! Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes du har rigtig god tøjstil. Derfor vil inspiration til ønsker, outfitbilleder mv. blive taget godt imod hos mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Dejlig ros Ida – og dit ønske er hermed skrevet bag øret. Det er lidt en balance for mig, da jeg prøver at begrænse mit tøjforbrug og vil derfor heller ikke opfordre til for mange nyerhvervelser herinde. Outfitbilleder skulle jeg til gengæld nok kunne klare!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg synes de hyggelige opdateringer omkring hverdagslivet er skønne. Jeg er selv mor til en lille pige på snart to og det er skønt med inspiration fra andre med små børn. Måske endda med små tips og tricks til at skabe struktur og overskuelighed i hverdagen, hvis du har sådan nogle? 😉
  Jeg synes det er fedt med indlæg omkring smarte outfits til hverdagen og gerne uden, at det behøver at betyde masser af nye indkøb.
  Boligindretning er også altid vildt inspirerende, når det kommer fra dig 🙂
  Nyder at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Dejlige input Anette, tusind tak! Bolig vil jeg også gerne selv prøve at lave noget mere på herinde, for lige nu fylder det godt nok mest på IG. God ide også med tips og tricks til hverdagen med børn. Det vil jeg gruble lidt over!
   Tak fordi du følger med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg synes virkelig dine indlæg om ugen der er gået er så hyggelige og dejlige af læse og se (du er også god til at få taget gode billeder). Det håber jeg du fortsætter med. Det samme gælder med månedens indkøb.
  Synes jagten på sommerhus også er et spændende emne, når du skriver om det.
  Generelt synes jeg du er rigtig god til at dele dit hverdagsliv på bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Dejlige input Maja! Jeg lover at fortsætte med masser af hverdagsliv her på bloggen. Det er også hyggeligt og rimelig ukompliceret at berette om for mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hverdagsliv i surt og sødt, tankestrøg, lister og fortællinger om valg/fravalg elsker jeg💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Gode input, kære dig! Og skønt med en fellow liste-entusiast 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Gerne mere baby! Jeg har selv en datter, der er lidt yngre end din, så tips til kbh babyvenlige steder, tricks til hverdagsting, babymad inspiration, rejse med børn tricks osv. Lyder kedeligt, når jeg skriver det ud sådan, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Kedeligt eller ej, så er det jo vores hverdag 😉 Så ønsket om mere baby er hermed noteret! En guide til babyvenlige steder er faktisk allerede i støbeskeen – det trækker bare lidt ud, for der er godt nok langt mellem de gode steder 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Ja, det er der virkelig. Jeg har tilgode at prøve café Sonja, som jeg har hørt godt om. Ellers er der ganske få fede steder på Vesterbro, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Jeg også Sonja på listen! Egentlig utroligt jeg ikke har været der endnu, med tanke på hvor få børnevenlige steder der findes på Vbro 😝

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

STORE SOMMERHUSDRØMME PÅ LAVT BUDGET