SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

FORANDRINGSKRILLER, NYE PLAKATER OG 25% RABAT HOS DESENIO

Reklame for Desenio 

Da jeg kom hjem fra sommerferie for et par uger siden, kriblede det helt i fingrene på mig for at gå igang med ét eller andet projekt herhjemme. Sådan har jeg det gerne, når jeg har været væk hjemmefra, og vender hjem med fornyet inspiration og gå-på-mod. Der skal ske noget. Kender I det? Jeg har i midlertid lovet Mads, at jeg ikke kaster mig ud i nogle nye store projekter foreløbig, da vi både har en 1 års fødselsdag, vi skal fejre lige rundt om hjørnet, og næste års bryllup, der skal spares op til. Og hvad man lover skal man som bekendt holde. Til gengæld kender jeg også mig selv godt nok til at vide, at fornyelseskrilleren også har det bedst, hvis den bliver fodret. Og derfor gjorde jeg, som jeg gerne gør, når der skal ske noget nyt i et begrænset omfang. Nye plakater! Det er verdens nemmeste måde at forandre udtrykket i et rum på, da det hverken kræver stort budget eller en masse værktøj.

En af mine favoritter, når det kommer til plakater og rammer, er Desenio, der har et kæmpe udvalg og nogle virkelig gode priser der starter helt ned fra 39kr. Derfor var det nærliggende at starte hos dem, da trangen til nyt meldte sig, og med en håndfuld nye plakater i vores alrum og stue, er jeg således (for en stund) igen godt tilfreds med udtrykket herhjemme.

I vores alrum har jeg føjet to grafiske plakater til vores gulv-til-loft billedvæg. En 30×40 illustration i rød af en siddende kvinde, der givet et fint modspil til de mange mere neutralt farvede plakater. FEMME GRAPHIQUE PLAKAT HER

Derudover en 50×70 plakat med bløde, geografiske former og farver, som jeg synes passer ret fint ind til resten af stilen, og som i øvrigt klæder vores bløde lænestol i både farver og udtryk. COLOR SHAPES NO 1 PLAKAT HER

På vores gråblå væg i stuen var jeg også blevet lidt træt af de plakater der hang, så her måtte der også nogle nye former og farver til. Her er jeg gået efter et lidt mere afdæmpet tone-i-tone udtryk med fokus på blå og brunlige nuancer, som giver lige præcis den ro på væggen, som jeg trængte til. Tre nye plakater har jeg føjet til her.

En 50×70 abstrakt blå illustration, som forener farven på væggen og vores egetræsbogkasser helt perfekt. GEOMETRIC FACE NO 1 HER. Derudover en 50×50 skitsetegning af en siddende kvinde (yes, jeg har åbenbart gang i et gennemgående tema her med fokus på kvindekroppen), der har sådan et fint og sart udtryk, som kontrast til de mere bastante farver og former på de øvrige plakater. BARE SKIN ILLUSTRATION HER.

Den tredje plakat er en 30×40 plakat med bløde geometriske former i samme stil, som den jeg har valgt til vores køkken. BALANCING SHAPES HER

Egerammerne, plakaterne hænger i, er i øvrigt også fra Desenio. 

Og nu til det aller bedste; jeg har nemlig skaffet jer en rabatkode, så I de næste to dage kan shoppe fine plakater hos Desenio med 25% rabat. Anvend koden ‘merimeri’ mellem d. 25 juni og d. 27 juni og få 25% rabat. Koden gælder ikke på handpicked/collaboration posters eller rammer.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK