ONSDAGSPLANER MED BOBLER OG BABYFRI

TORSDAGSTANKER #3

 • Vi skal til Aalborg i weekenden i forbindelse med et samarbejde, og jeg glæder mig til en lille familie-tur. Men vi skal bo på hotel og hvordan pokker gør man lige det med en baby, der går i seng nogle timer før os andre? Ser os allerede bruge aftenerne på badeværelset, hvor vi ikke kan forstyrre Nola med lys og lyd, ha!

 • Startede jeg dagen med koldsvedige hænder, fordi jeg ganske uventet blev opfordret til at forlade vuggestue-stuen og Nola, mens de havde morgensamling … #sosoon? Alt gik så fint og Nola lod dårligt til at ænse jeg var væk. Den her indkøring er så meget hårdere for mig, end den lader til at være for hende.

 • Blessed be de to timer lange formiddagslure, Nola er begyndt at tage post vuggestue-start. Jeg har savnet jer!

 • Er det snart mandag, så jeg igen kan synke ned i sofaen til nyeste afsnit af Big Little Lies?

 • Har jeg valgt den værst tænkelige uge til at skære ned på de syndige sommersnacks! Det er jo umuligt ikke at crave en daglig is, når temperaturen siger +25 grader …

 • Glæder jeg mig ret meget til perioden mellem Nola er kørt helt ind i vuggestue og jeg skal tilbage på arbejde. Halløj mig-tid! Kommer næsten til at føles som barselstiden, inden Nola kom (de 10 dage jeg nåede at få, inden Nola synes det var på tide med sin ankomst), og jeg har planer om, at der skal selvforkælelse på programmet.

 • Var jeg til et fint og meget gennemført event igår, med alt hvad den kunne trække af bobler, kager, mad og blomster. Men jeg får altså helt dårlig samvittighed på miljøets og overforbrugets vegne, når jeg ser, hvor meget der er tilovers efter sådan et event. Det må da kunne optimeres!

4 comments

 • Vi havde en enkelt overnatning på Comwell Holte, da vi havde 1 års bryllupsdag sidste år. Der var vores søn 8 mdr. Heldigvis havde vi et langt værelse, så vi satte hans seng i den ene ende, ved døren, og så sad vi og så film med næsten ingen lyd i sofaen i den modsatte ende 🙂 Det gik meget fint. Men det er sådan noget med at få børstet tænder og tisset af, inden der skal puttes, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hvor der er vilje, er der vej, er det ikke sådan man siger? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Angående første punkt, så var det akkurat dér, på badeværelset, jeg og min kæreste tilbragte vores aftener, da vi har på hotel med vores datter, da hun var lille. Tilføj et par puder at sidde på, et spil kort og en flaske cremant eller vin, så er det faktisk ganske hyggeligt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Badeværelseshygge er slet ikke så tosset endda!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

ONSDAGSPLANER MED BOBLER OG BABYFRI