SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

TIL HVERDAG OG TIL FEST

II GANNI KJOLE II ARKET T-SHIRT II H&M JEANS (lignende HER) II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II MARNI TRUNK TASKE II

Jeg har da vist aldrig fået vist jer min nyeste Ganni-sag herinde? Det er skørt, for den er som minimum på en gang om ugen, og jeg er vild med, hvordan den opgraderer et ellers ret simpelt hverdagsoutfit bestående af tshirt, jeans og sneakers. Kjolen er en, jeg fik af mine svigerforældre i julegave, og den blev i første omgang gemt til Nolas barnedåb i januar. Siden da er den dog blevet en regulær hverdagsfavorit, og det er så smart, at sådan en kimono-sag kan det. Du både til hverdag og fest.

At jeg så i starten kunne bruge den som kjole men at den efter en vask på bare 30 grader er krympet så meget, at jeg nu ikke kan være bekendt at bruge den som andet end kimono, er en anden sag. Er jeg den eneste, der synes, at Ganni skuffer lidt på den front? Synes nærmest det er reglen, at deres kjoler krymper en halv størrelse i vask, og det er dælme da irriterende, når nu man vasker efter anvisningen.

 

10 comments

 • Sofie

  Svaret på krympe issue: altid altid stryg det med en hulens masse damp. Forstår slet ikke folk kan komme i deres Ganni tøj efter vask uden at stryge det 😅 men efter en god omgang damp er de good to go igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Men jeg er altså lidt forarget over, at man kan slippe afsted med at lave tøj, hvor det kræver sådan en indsats at få det til at holde facon og størrelse efter vask. Især i den prisklasse. Det burde kunne gøres bedre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg købte en skjorte til 900 kr. Jeg vaskede den 1 gang – efter anvisningerne selvfølgelig, og derefter kunne jeg ikke bruge den, den kunne slet ikke lukke. Jeg henvendte mig til butikken som sagde at tøjet skulle dampes. De dampede den for mig og den blev da også større, men den fik ikke den samme pasform tilbage…. Nu har jeg selv fået en damper så jeg kan gøre det, men den er slet ikke som da jeg købte den… Så irriterende når man jo følger anvisningerne og har betalt så høj en pris til at starte med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ej hvor jeg synes det er frækt, at en reel reklamation bliver besvaret med, at du skal dampe istedet. Øv Ganni!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er helt enig mht. Ganni. Har dog hørt at, tøjet nærmest “folder sig ud” igen, hvis man bruger en damper frem for et almindeligt strygejern. Det kræver så dog en damper oveni de i forvejen dyre priser 🤯

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ja, det skriver flere af jer også her i sporet. Men det kan jo ikke passe, at man skal investere i en damper, for at tøjet bevarer den kvalitet, man købte i. Ganni burde være for gode til at lægge navn til sådan en fadæse!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Rigtig fint outfit 🙂 Jeg deler din erfaring mht til Ganni og “krymp” på nogle af deres tekstiler/materialer. Jeg har samme kjole samt en fra deres nyeste kollektion, hvor jeg virkelig er skuffet over kvaliteten, udover at de er krympet på 30 grader skåne vask (et vaskeprogram, der på vores nye maskine varer 15 min./ og er uden centrifugering). Nu er pris noget relativt. Min mening er, at man brude kunne forvente mere af tøj i den prisklasse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hvor er det altså ærgerligt, at de ikke kan få pris og kvalitet til at hænge sammen! Tænker egentlig, at det er berettiget til en reklamation, hvis man orker at tage den kamp op.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er helt enig. Jeg er faktisk mere eller mindre holdt op med at købe ting fra Ganni – simpelthen fordi jeg faktisk ikke synes at selve kvaliteten på nogen måde er overensstemmende med de sindssyge priser de efterhånden har. 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Enig. Når tingene kommer over 1500kr står jeg også for det meste af. I hvert fald på deres viscose sager, som er dem jeg synes er værst til at krympe.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK