SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

OM AT KLÆDE SIG UDE AF SIN COMFORT ZONE

II H&M KASHMIR FRAKKE II ELLIS & IVY SILKEKJOLE II COS ULDBLUSE II H&M JEANS II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II MARNI TRUNK TASKE II 

For et par uger siden tikkede en mail ind om et samarbejde med Ellies & Ivy. Et mærke jeg har sendt lange, kærlige blikke efter siden jeg stiftede bekendtskab med det for et års tid siden, men som jeg endnu har haft tilgode at erhverve mig noget fra. Jeg har nemlig ikke set mig selv som en Ellies & Ivy kinda girl, selvom jeg godt gad være det. De smukke, storprintede silkesager, som mærket står bag, føltes på en eller anden måde lidt for modige til mig og min ofte halvkonservative garderobe. Jovist, der kan snige sig lidt afdæmpet print ind på et stykke tøj i ny og næ. Lidt leopardpletter hér, og blomsterblade dér, men sjældent et outfit helt i print. Det er sådan noget Trine og Cathrine er mega dygtige til, og som jeg altid misunder dem. For der er altså blikfang i sådan et storprintet outfit.

Nåh, tilbage til mailen. I den stod der nemlig, at Ellies & Ivy godt kunne tænke sig at se mig i deres nye quiltede kjole, hvis jeg havde lyst. Og selvom der ofte tikker den slags mails ind med en lignende ordlyd, bliver jeg altså stadig helt benovet over det, når det er fra et mærke, jeg beundrer. Men jeg var tøvende, for ville jeg kunne bære kjolen? Var den ikke lidt for modig til mig? Ville Ellies & Ivy mon tænke, at kjolen var bedre båret af en anden og mere farvestrålende type? Fjollede, usikre tanke i fuldt flor. Og så kom jeg i tanke om et råd, jeg engang fik af netop Cathrine. “Køb efter, hvad der glæder dig – livet er for kort til andet”. Og så takkede jeg pænt ja tak til kjolen, og her er den så.

Stylet med enkel uldbluse, jeans og sneakers. Og ved I hvad? Jeg føler mig ægte smart i den. Helt klart ude af min comfort zone, men på den gode måde. På den måde hvor man vokser lidt i højden af at kaste sig ud i det. Kjolen løfter mit humør fordi den er så afsindigt smuk, og den kaster glimmer på en hverdag, der ellers lige nu er ret leverpostejsmad-agtig (bogstavelig talt). Og kjoler der gør det, er altså gode at have i garderoben!

Ellies & Ivys kjoler er unika, og der findes kun én af hver slags i lige netop dét print. Min Candy-printede kjole (selvfølgelig valgte jeg kjolen med så herligt et navn) kan man således ikke få fingrene i længere, men alle printene er så smukke, så der er andre vældig pæne varianter at lade sig friste af. 

5 comments

 • Trine Petersen

  Du er så smuk og endnu mere sød. Jeg synes kjolen er lige dig og du har stylet den perfekt.
  Kh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Koch

  Muligvis ude at din comfort zone (jeg ville også selv have det sådan), så ser du altså helt vildt skøn ud! 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Søde Julie, TAK! Hvor skørt det end lyder, så føler jeg også, at kjolen får mig til at stråle lidt ekstra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Såå fin🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Tak Karin! Det giver en god portion selvtillid at min kjole-udfordring tages så godt imod <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK