GARDEROBEREGNSKAB: FEBRUAR SHOPPING

DERFOR SKAL DU HAVE EN RISPAPIRSLAMPE

Billeder fundet via Pinterest

II IKEA REGOLIT LAMPESKÆRM II HAY RICE PAPER SHADE LAMPESKÆRM II JYSK IVAN BORDLAMPE II 

Hvis nu du stadig skulle være i tvivl om, hvorvidt du skal føje en rispapirslampe til dit hjem i 2019, så tænker jeg, at kollagen her kan være med til at overbevise dig. Rispapir er inde i varmen, og skal frem i lyset. Bogstaveligt talt. Heldigvis er det en af de trends, hvor der findes virkelig mange gode budgetvenlige bud, så du behøver ikke frygte, at budgettet vælter, fordi du giver efter for en rispapirslampe. 

Jeg skal i hvert fald hen forbi JYSK og have fat i IVAN bordlampen, som jeg vil finde plads til i vores soveværelse. Og så tror jeg, at jeg vil hænge rispapirslamper i forskellige størrelser og forskellige højder i vores soveværelse, inspireret af billedet fra den lyseblå spisekrog, når vi senere på foråret skal igang med en lille makeover af rummet. 

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

GARDEROBEREGNSKAB: FEBRUAR SHOPPING