FREDAGSPOST

STORE WEEKENDSMIL OG ULDEN GARDEROBEGLÆDE

II &OTHER STORIES ULDSKJORTE II H&M JEANS II NEW BALANCE 990 SNEAKERS II SUI AVA PERLESPÆNDE II MARNI TRUNK TASKE II 

En lille weekendhilsen fra en søvnig søndag, hvor jeg i skrivende stund nyder at have lejligheden for mig selv. Nola sover i gården, og Mads er på fælleden og cykle. Jeg har sat mig godt til rette med computeren, en ostemad, en kop kogt vand med citron og ingefær og er klar til en effektiv time foran computeren. Der skal luges ud i indbakken, og de hængepartier, jeg ikke nåede i mål med inden weekenden, og så skal den kommende uges indhold til bloggen planlægges. Jeg prøver nemlig så vidt muligt altid at arbejde en lille smule forud med de skriv, hvor det giver mening, så ikke frekvensen af indhold ryger helt af fløjten de dage, hvor tiden bare ikke er til at sætte sig med computeren. 

Det har jeg til gengæld i dag. God tid med computeren. Og første punkt på min blog to-do er at få vist jer min nye uldjakke i aktion, som jeg var heldig at kunne klikke hjem da den i sidste uge kom tilbage på lager hos &Other Stories. Den blev indviet nærmest i samme sekund, postmanden ringede på for at aflevere pakken, og jeg har haft den på hver dag siden. Den er nemlig helt perfekt til de milde forårstakter, weekenden har budt på, og jeg er ganske imponeret over, hvor varm den faktisk er. 

den ret perfekte fredag, jeg havde mig, var der også tid at skyde billeder af jakken, mens vi nød det ualmindeligt gode vejr på en trilletur med Nola. Det var ganske umuligt ikke at kvittere med store smil, som vi gik afsted med solen i øjnene og uden både handsker og halstørklæde. For første gang i år. Jeg tør ikke helt tro på, at foråret virkelig er kommet. Sidste år fik vi trods alt en strid omgang sne helt henne i marts. Så indtil jeg er overbevist stornyder jeg istedet de solskinstimer, jeg bliver givet, og forsøger at klemme al den d-vitamin ud af solen, som den overhovedet kan trække. 

4 comments

 • Julie

  Hvad hedder modellen på dine bukser? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   De hedder Regular Girlfriend, men er desværre nogle år gamle 😔

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kære Line,
  Jeg vil bare lige lade dig vide, at jeg nyder at følge med herinde. Du tager så fine billeder, er dygtig til at skrive, og ser altid så glad ud på dine billeder. Og så sender jeg lange misundelige blikke efter Marni, når du sporter den – og er blevet inspireret til en “30-års-fødselsdagsgave-taske-opsparing” til mig selv. Det må da være på sin plads, ik?
  Kh Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Kæreste Simone, hvor er du bare overskudsagtig at sende så dejlig en besked afsted. TAK ♥ Det glæder mig uendeligt at du kan lide mine skriv, og så suger jeg rosen med de glade billeder til mig. De første mange år med bloggen, var jeg nemlig så led og ked af mit smil, at det sjældent kom frem herinde. Heldigvis er jeg kommet over den fase!
   Og hey, sejt med Marni opsparing. Jeg hepper på dig!
   Knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FREDAGSPOST