ISDRONNING PÅ TUR

FORÅRSGARDEROBE TIL BABY

II PRINTET BODY II SANDALER MED REM II STRIBET BLUSE II CARDIGAN II KJOLE II SHORTS MED SELER II CARDIGAN II MERINOULD SÆT II LEGGINGS II BUKSER MED SELER II PRINTEDE BUKSER II BLOOMERS II CARDIGAN II SANDALER II 

En sød læser skrev forleden og spurgte, om jeg ikke ville dele lidt inspiration til fine forårssager til baby. Og det gider jeg godt. Ligeså meget som jeg fristes af fornyelse til min egen garderobe, gør jeg det nemlig også til Nolas, og eftersom hun lidt oftere rent faktisk har brug for nyt, fordi hun er vokset ud af det gamle, da bruger jeg en pæn portion tid på at scrolle igennem shops med børnetøj. Og ét af de steder, jeg ofte starter med at kigge, er hos Zara. Som jeg også har nævnt det før, er de nemlig garant for nogle vældig fine sager til de små. Og dette forår er ingen undtagelse. Webshoppen bugner nemlig lige nu med så mange fine ting, og til indlægget her har jeg valgt de sager, jeg selv overvejer at klikke hjem til Nolas forårs- og sommergarderobe. 

Jeg synes, Zara er lidt småt i størrelsen, så jeg kan anbefale at gå en størrelse op, hvis man er ny i deres udvalg. Prisen er yderst overkommelig, og kvaliteten matcher så afgjort de dyrere børnetøjsmærker. 

2 comments

 • Anne

  De stribede bukser får min største anbefaling! Min datter er 2 og har købt dem siden hun var 9-10 mdr – hver gang hun vokser ud af dem køber jeg nye 🙂 kvaliteten holder selv til den pris!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Uh godt at vide! Dem må jeg så afgjort have fat i til Nola så 🙌🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

ISDRONNING PÅ TUR