SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

FEBRUARFIN MED LAG PÅ LAG

II STELLA NOVA BLAZER (lignende HER) II BAUM UND PHERDGARTEN KJOLE II H&M JEANS (lignende HER) II SOFIE SCHNOOR STØVLER II MARNI TRUNK TASKE II 

Det har været lidt småt med outfitbilleder den seneste tid, men min lyst til at skyde billeder daler typisk i takt med, at temperaturen gør det. Jeg har mit helbred for kært til at stå der og spille fandango uden overtøj i frostgrader. I lørdags var der til gengæld ophold i både frostgrader og februarregn og det udnyttede jeg til at lokke Mads til at skyde et par billeder på vores vej ned efter varm kakao på Les Trois Cochons. Til de interesserede er det i øvrigt en af de bedste cafe-kakaoer jeg har fået, men den slår altså stadig ikke all-time favoritten fra Frederiksberg Chokolade.

Jeg var klædt i lag på lag på lag. Med jeans, kjole og blazer. På den måde er det ingen sag at holde varmen, og jeg synes faktisk også der er noget virkelig fint over mikset af de forskellige silhuetter. Noget jeg ellers har holdt mig lidt fra, for lets face it, lag på lag tendensen kommer nemt til at tynge lidt, når man ikke er over 165cm høj. Men i disse tider, hvor alt i modebilledet mere eller mindre er tilladt, ja der leger jeg altså med på tendensen, og glæder mig over hvor overraskende tilpas jeg føler mig i den.

 

 

4 comments

 • Natascha

  Er vild med dine outfits! Og ÅH hvor er tasken altså bare fin!! Den stod egentlig lidt længere nede på ønskelisten da jeg ikke heeelt manglede en ny taske, men den er nu smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Dejlig kommentar Natascha, tak! Og Marni fortjener i den grad at stå højt placeret på ønskelisten – om ikke andet så på drømmelisten 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Jeg har også købt de grønne vinterstøvler, og de er super lækre:-) For ja, det er koldt at gå rundt med barnevogn i al slags vejr. Dejlig dag til dig….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ja ikke? Jeg er også bogstaveligt flyttet ind i mine, og nyder i den grad at have lune tæer, når jeg er ude at trille! Hav en herlig onsdag Michaela 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK