SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

FINE FORÅRSFAVORITTER FRA H&M

II SLÅ-OM-BLUSE II BRODERI ANGLAISE BLUSE II BLUSE MED KRAVE II STRIBET BLUSE II STRIKKJOLE II SATIN NEDERDEL II VIDE JEANS II TUNIKA II BUKSER II SKJORTEKJOLE II SANDALER II SHOPPER II

Nola har holdt mig vågen den halve nat, den lømmel. Ved ikke hvad der er på færde for tiden, men hun sover endnu mere uroligt, end hun plejer. Ligger og brokker sig højlydt og smågræder indtil hun bliver taget op og enten tilbudt brystet eller bliver lullet igen søvn liggende helt tæt op ad mig. Og det gør hun hver til hveranden time … Zzzz … 

Så nu sidder jeg her. Med dampende varm te i koppen og drømmer om at være typen, der drikker kaffe. Af den stærke slags. Nuvel, det er jeg ikke, så jeg krydrer i dag min morgente med fine forårsfristelser fra H&M, som jeg også drømmer mig lidt væk i denne tirsdag. H&M bugner nemlig netop nu med alvorligt mange fine sager, og jeg er svært fristet. Jeg har samlet mine favoritter i collagen her, og hvis ikke det var fordi, jeg har lovet mig selv et lidt mere moderat forbrug her i februar, ovenpå rekordmåneden januar, da havde jeg klikket det hele hjem, og givet den manglende søvn skylden. Sidstnævnte er dog en ganske valid undskyldning for måske alligevel at slå til på et par af sagerne, så lige nu har jeg den dueblå slå-om-bluse liggende i min virtuelle indkøbskurv sammen med skjortekjolen og den printede satinnederdel. Førstnævnte er et pænt bud på en ammevenlig overdel, som jeg i den grad mangler i garderoben, og de to sidste kunne bringe lidt forårsstemning ind i garderoben og for nu bruges sammen med en stor strik og støvler indtil det bliver varmt nok til at skifte støvlerne ud med bare ben og Havaianas. 

6 comments

 • Emma

  Den blå tunika/kjole er så flot, men jeg vil lige råde dig til at stikke forbi en butik og prøve den først 🙈 Jeg havde i hvert fald tænkt den som værende en kjole, men selv på mine 165 cm var den riiiimelig kort 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Haha den lyder ikke rigtig mor-egnet så 😉 Jeg er samme højde som dig, så den vil nok heller ikke gå som kjole her så. Pokkers!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michaela

  Den blå satin skjorte og satin nederdelen❤️ Må vist i H&M og kigge lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Jeg var forbi H&M og faldt over satinskjorten den anden dag, og var ærligt talt lidt skuffet over kvaliteten og at det var struktur i stoffet. Ville hellere have ønsket den glat. Øv øv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michaela

   Ja, og så er den jo helt krøllet i stoffet. Nederdel har jeg købt, og den er rigtig fin.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Godt at vide! Så drømmer jeg lidt videre om den istedet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK