FREDAGSPOST

SØNDAGSNYSSELIG

II STELLA NOVA BLAZER (lignende HER) II H&M FLÆSESKJORTE II APC FLØJLSNEDERDEL II A PAIR STØVLER II MARNI TRUNK TASKE II

Glædelig søndag, venner. Jeg håber I stornyder den, og det fine vintervejr, som forhåbentlig byder på lige så meget blå himmel og solstråler, som det er tilfældet her i København. Det er svært at være rigtig utilfreds med januar, når den indtil videre har været så mild ved os. Lad det gerne fortsætte på den måde.

Jeg har gang i en weekend af de rigtige rare, og indtil videre har den budt på både træning, eftermiddagsvin, bland selv slik, pizzagæster, fastelavnsboller, afslapning, solskinsgåtur og anledning til at forevige mit weekendtøj. Og vi har stadig en halv søndag endnu. Herligt. Til en start sniger jeg mig lige til et computer pitstop og lidt tid til bloggen, mens Mads bobler på sofaen og Nola gør det samme i sin barnevogn i gården. Jeg har nemlig en håndfuld dugfriske billeder af dagens outfit at vise jer. 

Iført ny flæseskjorte fra H&M, som desværre ikke er at finde online (endnu), men som er en ny vare, og derfor burde være til at finde i de fleste butikker. Jeg købte den i torsdags, og – som det jo åbenbart er blevet for vane apropos dette skriv – har jeg haft den på hver dag siden. Føler mig så fin i den. Ladylike om man vil. Og eftersom jeg normalvis er at finde med gylp på tøjet halvdelen af tiden, er det ikke et mærkat, jeg ret ofte har anledning til at iklæde mig, haha. Idag er skjorten parret med fløjlsnederdelen fra APC, som må siges at være sæsonens bedste udsalgskøb, og min ternede blazer fra Stella Nova, som jeg får brugt alt for lidt i forhold til hvor fin den er. Selvom kombinationen af fløjl, flæseskjorte og tern lidt får mig til at ligne en stramtantet lærerinde på vej i søndagsskole, så tager jeg gerne det med. Nysselig, det følte jeg mig, og det skal man huske at værne lidt om. Især på en søndag. 

6 comments

 • Michaela

  Rigtig fin skjorte. Hvilken afdeling er den fra, trend? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Nej, den er fra den linje med det råhvide H&M label – mener de kalder den ‘Everyday’, som er en linje, de har i alle butikker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  SÅ smukt outfit! Fin inspiration til når jeg starter arbejde igen i morgen efter 14 dages eksamenslæsning 🙂 Og tillykke med den smukke nye taske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Dejlig at kunne inspirere Natasha 🙂 Og tillykke med nu at være den på anden siden af eksaminerne. Håber de er gået godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Koch

  Så fin du er. ✨✨

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FREDAGSPOST