FREDAGSPOST

GARDEROBEREGNSKAB: DECEMBER SHOPPING

II BAUM UND PHERDGARTEN KJOLE II H&M ULD TØRKLÆDE II H&M FLÆSE SKJORTE II ADIDAS YUNG-1 SNEAKERS II

I kender rutinen. En ny måneds komme betyder også en ny status på den forgangne måneds forbrug. Og mens novemberforbruget var presset helt i bund, da er min decembershopping i den højere ende. Faktisk det højeste siden maj, og det var ingenlunde planlagt, at dét skulle være tilfældet i en måned, der i forvejen er spændt godt for med julegaveindkøb und alles. Ikke desto mindre var det altså sådan det blev, og det især købet af den ternede kjole fra Baum und Pherdgarten der trækker beløbet af. Hele 2799kr beløber kjolen sig nemlig til, og mens jeg normalt ville have forsvaret at spendere den slags penge på en kjole, så har jeg gjort det i år, fordi den både har fungeret som årets kjole til jul og nytår. Og nok også kommer på til barnedåben. Den er både gudesmuk og klassisk, og jeg knuselsker den, når jeg har den på, og således har jeg ikke et sekund fortrudt den store udgift til den.

Udover kjolen er der også flyttet et par nye sneakers ind, som jeg viste i aktion i onsdags, og to køb fra H&M. Uldtørklædet, som jeg var nødt til at slå til på, da først det blev sat ned med 50%, og en lyseblå flæseskjorte, som jeg viste på i indlægget her. Gode, klassiske og meget anvendelige køb, som jeg glæder mig over at have i garderoben.

4 comments

 • Maria

  Den er SÅ pæn den kjole.
  Kan man amme i den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Sagtens. Der er knapper inde bag guld-reversen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Har selv købt den lyseblå skjorte fra H&M på udsalg og er blevet SÅ glad for den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Har også haft den skjorte på i dag, og jeg føler mig simpelthen også så godt tilpas i den, hver gang jeg har den på. Godt highstreet fund vi har gjort os der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FREDAGSPOST