DRØMME OG HÅB FOR 2019

NYT ÅR I NYE OG GAMLE FJER

II GANNI FRAKKE II ARKET SKJORTE II H&M JEANS (lignende HER) II ADIDAS YUNG-1 SNEAKERS II H&M HALSTØRKLÆDE II PROENZA SCHOULER PS11 TINY II

Starten på det nye år bruges i en rar kombination af gamle og nye garderobefjer. For mens frakke, skjorte, jeans og taske alle har en del år på bagen, så har jeg i december nemlig både købt nyt uldhalstørklæde og sneakers, som blev luftet til billederne her. Jeg er vild med valnøddefarven på tørklædet og skoene er muligvis de mest behagelige, jeg nogensinde har ejet. I modsætning til mine Hi-Tec sneakers, som jeg desværre nok må erkende, er købt for små. Øv. Næste sko-investering skal være Adidas Temper Run, og så krydser jeg fingre for, at vinteren bliver mild nok til, at jeg ikke kommer til at fortryde at mit vinterstøvlebudget istedet er gået til sneakers.

3 comments

 • Line

  Hvordan er de i størrelsen? Bruger du normalt 38 i andre sko? Og hvad tænker du mht pris? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvilken størrelse har du dine hi-TEc i? Måske du kunne være interesseret i at sælge dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hej Line, jeg har dem i en str. 38, og kunne godt være interesseret i at sælge dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DRØMME OG HÅB FOR 2019