EN JULEGAVE - TIL MIG FRA MIG

FREDAGSPOST

Godmorgen, rigtig glædelig fredag. Kalenderlyset viser 21. december, og jeg er lige dele forundret over, at vi allerede er nået her til, og at det for en gangs skyld er lykkedes os at være up to date på datoen på lyset. For de flestes vedkommende er sidste dag inden juleferien skydes igang, og julefreden så småt kan indfinde sig. Hvis man da har udsigt til sådan en. Mange af os har sikkert så mange gøremål og planer henover julen, at en decideret julefred måske er lidt optimistisk meldt op, men forhåbentlig en lille flig af den vil sænke sig over os alle.

Jeg mangler lige to små julegaver, jeg skal ind til byen og have klaret her til formiddag, julekjolen skal hentes henne i pakkeshoppen, og så skal jeg have pakket til i morgen, hvor turen går ned til julevisit hos mine forældre på det sydsjællandske. For første gang i mit 30 år lange liv skal jeg ikke fejre jul med min familie, men istedet skal den i år tilbringes på Frederiksberg med Mads og hans familie. Eller altså, egentlig skal jeg jo fejre den med min familie. Min egen lille familie bestående af Mads og Nola, og dét glæder jeg mig umanerligt meget til, selvom det også bliver underligt ikke at fejre jul, som jeg plejer. Med mine forældre, lillebror og bedsteforældre, katten Mille, som altid ligger og gemmer sig under juletræet med alle gaverne, og min mors helt ustyrligt gode and, som jeg har svært ved at forestille mig andre helt kan matche. Alt det kommer jeg til at savne, og det er helt ok. Det kommer igen. I år vil jeg istedet nyde at se julen i et helt nyt lys, men stadig omgivet af mennesker, jeg elsker, og som elsker mig. Og i virkeligheden er det jo det aller største privilegium ved julen, hvor end den så holdes.

Normalt ville jeg jo slutte min fredagspost med en håndfuld weekendtips, men jeg tænker, I alle har så rigeligt at se til i disse dage med at blive klar til på mandag, så jeg vil spare jer dem i denne omgang. Istedet vil jeg nyde mig morgente i kalenderlysets skær, omgivet af julegaver og med udsigt til Nola, der ligger og sludrer på sit tæppe, og Mads der har fyret op for Let Love Be Love. Det dufter af jul, venner. Og i den anledning vil jeg tillade mig at holde weekendfri fra bloggen, hellige mig juleferien og gøre mig umage med bare at nyde og være.

Rigtig glædelig jul, kæreste I. Må dagene bringe jer ro, hjertevarme og smil på læben. Og en hulens masse marcipan ♥

4 comments

 • Simone

  Glædelig jul, Line. Der er intet, der slår at holde jul med sin egen lille hjemmelavet familie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det lyder som en hyggelig fredag. Og spændende at I nu for første gang skal fejre jul som en lille familie – også selvom det er et stort skridt ikke at fejre selve juleaften med ens forældre/søskende. 😉 I får en dejlig jul!

  Har du forresten et tip til hvor man køber det hele tynde guldbånd du bruger på billedet?

  Kh. og glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det gør vi! Og det håber jeg også du gør, Kristine ♥
   Det tynde guldbånd er fundet i Flying Tiger, så der vil jeg anbefale dig at kigge 🙂
   Juleknus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

   Tak for svar <3 Jeg fandt det i dag så nu kan det komme på pakkerne i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

EN JULEGAVE - TIL MIG FRA MIG