MOR-BEKENDELSER #3

EN JULEGAVE – TIL MIG FRA MIG

II BAUM UND PHERDGARTEN KJOLE II MARNI TRUNK TASKE II LOUISE KRAGH ARMBÅND II &OTHER STORIES STILLETTER II

Jeg har syndet. Shoppesyndet. Men altså, da fine Acie forleden fremviste hendes nyindkøbte julekjole, var jeg solgt med det samme. Og så var gode råd dyre, eftersom min nyerhvervede kjoleforelskelse var i den dyrere ende. Jeg summede lidt over den i et par dage, diskuterede frem og tilbage med mig selv, og endte i sidste ende med at slå til efter at være nået frem til konklusionen om, at kjolen kan gå til både jul, nytår og til barnedåben til januar. Således bliver de 2800kr, som kjolen koster, en smule mere retfærdiggjort. Og nu glæder jeg mig bare til sms’en tikker ind om, at kjolen er landet nede i min pakkeshop senere i dag. Glæder mig nærmest som et barn til juleaften til at få den mellem hænderne og ikke mindst prøve den på.

Jeg vil parre den med strømpebukser, dybrøde hæle, enkle guldsmykker – og, nu hvor det er gratis at drømme – Marni tasken. Jeg er næsten helt sikker på, at det bliver den flaskegrønne model, jeg slår til på, når taskeopsparingen inden længe er i mål. Den vil gå godt til både blålige, sorte og naturfarverne i min garderobe, og det er et godt udgangspunkt for at tasken vil blive flittigt brugt. 

 

2 comments

 • Michaela

  Den kjole er da også helt fantastisk flot 🙂 Kan det passe at tasken koster næsten 23.000 kr. Jeg spøger udelukkende, fordi jeg troede prisen var ca. det halve….Jeg overvejer nemlig selv den taske, næsten gang jeg fylder rundt….”Fra mig til mig” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hmm nej, den burde “kun” koste lige omkring 12.000kr, så ved ikke hvorfor den pludselig linker til en dyrere model. Det er vist noget med kvaliteten på læderet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MOR-BEKENDELSER #3