KÆRE JULEMAND, I ÅR ØNSKER JEG MIG ...

FORBEREDELSER TIL BARNEDÅB

Inden vi ser os om, er der snart kun en måned til Nola skal døbes, og jeg er derfor i fuld gang med at nørde dåbsdetaljer.

De store rammer er der efterhånden styr på. Kirke, tjek, Faddere og gudmor, tjek. Invitationer, tjek. Den efterfølgende dåbsfest skal vi holde på H15 i Kødbyen, som I efterhånden har hørt mig snakke om nogle gange. Mads og jeg er vilde med stemningen og maden dernede, så da muligheden åbnede sig for at byde vores gæster på frokostbord der, vidste vi med det samme, at det var det helt rigtige for os. Det bliver uformelt setup med langborde, mad serveret på fade, family style,  og generelt bare en så afslappet dag som muligt med højt til loftet. Og med rammerne på plads er der nu tid til at jeg kan bruge uforbeholdent meget tid på Etsy til at shoppe pynt. Yes.

Man må selvfølgelig gerne kunne se, at det er en fest for vores lille skrubbe, men jeg går lidt udenom det klassiske lyserøde barnedåbspynt, og vil istedet gerne holde det lidt mere sobert. Med guld, confetti og papirskugler en masse, bevares. Jeg er jo ikke fanatisk. 

Indtil videre har jeg klikket fine mørkegrå duge hjem, og derudover guirlander, peachfarvede confetti balloner, og papirskugler. Og så drømmer jeg om smukke vinterkager fra dygtigste Frederikke Wærens.

Tror det bliver godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

KÆRE JULEMAND, I ÅR ØNSKER JEG MIG ...