SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

BLURRY WEEKEND

II H&M ULDFRAKKE II MADS NØRGAARD X COSTUME BLUSE II MUNTHE NEDERDEL II NIKE AIR MAX 97 SNEAKERS (udsolgt, lignende HER) II COCCINELLE SHOPPER II

Med overgangen til vintertid følger også tiden, hvor outfitbilleder udelukkende hører sig weekenderne til. Min søde husfotograf kan nemlig ikke nå hjem i hverdagene til at skyde billeder, mens det stadig er lyst. Således er der lidt ekstra pres på weekendvejret til, at det helst skal arte sig, så jeg som minimum kan få taget billeder enten lørdag eller søndag. Det memo havde vejret denne weekend dog tilsyneladende ikke fået, eftersom det var et kedeligt og grumset vejr begge dage, så i denne omgang må I altså tage jer til takke med outfitbilleder der er lidt grå i betrækket – præcis ligesom vejret er det.

Jeg følte mig ellers vældig smart i mit tøj, som jeg var iført leopardnederdel, sej ‘GIRL’ bluse fra Mads Nørgaard og yndlings-uld yderst. Selvom vejret er noget gråt i disse dage, er det om ikke andet ualmindeligt rart, at det stadig er mildt nok til, at man endnu ikke behøver iføre sig flere lag uld for at begå sig udendørs. Jøsses, det endte med at blive en lang note om vind og vejr, og knap så meget om mit tøj. Det gør jeg bedre en anden dag.

Med kærlige hilsner,

Jeres vejrprofet 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK