SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

GARDEROBEREGNSKAB: OKTOBER SHOPPING

II H&M KASHMIRFRAKKE II HI-TEC HTS74 SNEAKERS II NØRGAARD X COSTUME BLUSE II H&M FRAKKE I ULDBLANDING II

Det er blevet november, og det er dermed tid at binde en krølle på min oktober ved at gøre status over månedens nykøb til garderoben. Og jeg er svært tilfreds med de sager, der er flyttet ind den forgange måned. De fleste af dem i hvert fald. Men mere om det om lidt.

Fire køb har jeg gjort mig, og to af dem har været en opgradering på overtøjsfronten. Derudover en fin bluse fra Nørgaard, som udover at være en klassisk og vældig anvendelig tilføjelse til garderoben, også støtter et godt formål i form af et tilskud til PLANBørnefonden. Slutteligt har jeg også investeret i et par nye sneakers fra Hi-Tec. Frakkerne og GIRL-blusen har været på i et væk, siden de blev købt. Og mine nye sneakers? Well, de har indtil videre givet mig to knyst-vabler og en hæl, der nu gør ondt, hver gang jeg har sko på, så det … Tror jeg bliver nødt til at få dem blokket. Kan man mon det med sneakers? Jeg håber det, for ellers tegner de sig ikke som verdens bedste køb.

I alt er min oktobershopping løbet op i 2273kr, hjulpet godt på vej af fødselsdagspenge fra mine svigerforældre, som har finansieret kashmirfrakken fra H&M. 

For november håber jeg, at jeg kan begrænse min shopping. Jeg er top motiveret for at få min Marni opsparing til at skyde i vejret, men det kræver altså også, at jeg ikke lader mig friste af alt for mange andre sager i mellemtiden. Men lad os se hvordan det er gået, det om en måned er tid at følge op på novembers forbrug.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK