FREDAGSPOST

6 PÆNE ULDFRAKKER PÅ BUDGET

II LANG ULDFRAKKE II STRIBET ULDFRAKKE II NAVY ULDFRAKKE II KASHMIR FRAKKE II SORT ULDFRAKKE II KHAKI ULDFRAKKE II

Jeg har snakket lidt om det før. Det der med at være bidt af en gal frakke-dame. Men altså, når nu overtøjs-sæsonen i Danmark typisk varer fra september til maj, så skal jeg dælme ikke gå ned på frakker. Til gengæld har jeg heller ikke lyst til at gå ned på mad og drikke, og eftersom overtøj ikke er den billigste kategori i garderoben at lade sig friste af, så er jeg glad for, at mange highstreet kæder er virkelig godt med, når det kommer til lækkert overtøj i god kvalitet. H&M har fx virkelig oppet deres frakke-game denne sæson, for se bare de 9 pæne frakker, jeg har kunne samle til indlægget her. Uldfrakker i god kvalitet, skarp pasform og til priser, hvor det er ok at lade sig friste af mere end en.

Som I ved, er den kamelfarvede kashmirfrakke allerede flyttet ind herhjemme, og det samme er den stribede frakke i uldblanding. Men den dobbeltradede uldfrakke i navy eller khaki grøn kan altså også noget, og jeg overvejer lidt, om jeg skulle udnytte H&Ms tilbud om 2o% rabat på hele din ordre ved køb over 300kr, på at slå til på en af dem som årets sidste frakketilføjelse. 

6 comments

 • Maria

  Er det en “gammel” rabatkode du henviser til? Kan ikke finde den😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Øv ja for dælen, kan se at koden udløb i søndags. Kan se de har en Club Rewards der giver 15% rabat på valgfri vare, så det må være bedste alternativ.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Den stribede sag er også lige flyttet ind i min garderobe, og for katten, hvor er den pæn og blød! Jeg synes generelt, at H&M virkelig spillerne med mullerne for tiden. I må have en dejlig weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ja ikke? Er virkelig også positivt overrasket over kvaliteten! Og er helt enig med dig i at H&M generelt har strammet an. Jeg kan finde så mange lækre fristelser derinde, hvilket ellers har været lidt begrænset de senere år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nathalie

   Hej Line

   Hvilken størrelse har du købt den stribede uldjakke i?

   Mvh Nathalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hej Nathalie, den er stor i størrelsen, så jeg er gået en størrelse ned og har den i en 34 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FREDAGSPOST