SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

FORNUFT VS FØLELSE

Så. Nu er den gal igen. Endnu en boligtanke, der er løbet af med mig. Men sagen er den, at jeg i noget tid har været kørt godt og grundigt træt i vores murstensvægge. Også den murstensvæg, som vi med møje og besvær etablerede i vores soveværelse for bare halvandet år siden? Ja også den. Og den i vores køkkenalrum, som trods alt også kun har lidt over 3 år på bagen. Jeg ved det godt. Det er helt håbløst, og samtidig også mega typisk mig. Jeg er en vendekåbe, når det kommer til indretning og boligprojekter, og jeg burde virkelig tvinge mig selv til at kalde en time-out og indføre lidt betænkningstid, inden jeg kaster mig ud i projekter. Det ændrer dog ikke på, at jeg virkelig godt gad få spartlet vores murstensvægge op, og lægge den rå new-yorker vibe bag os, eftersom den ikke længere føles rigtig. Ikke længere føles som os. Synes jeg. Tror Mads er ret indifferent. Mest af alt er han nok bare træt af, at jeg igen har sat noget igang, som måske ikke har været helt gennemtænkt. Og jeg forstår ham godt. Ligesom jeg forstår, at jeg ikke kommer til at slippe tanken om at genetablere de glatte vægge, før det på et eller andet tidspunkt er ført ud i livet. Jeg drømmer om lys og luft, om et lettere og mere drømmende udtryk. Om det modsatte af en murstensvæg.

Det er ikke murstensvæggene. Det er mig. Følelser over fornuft. 

4 comments

 • Kirstine Birckner

  Årh jeg kender VIRKELIG godt de tanker, Line. Når jeg har haft lyst til at lave om eller rykke rundt herhjemme, er det ofte fordi der er et eller andet, der ikke fungerer eller føles rigtigt. Og så er den bedste løsning langt de fleste gange altså bare at gøre noget ved det! Forstår godt betænkeligheden ved at spartle murstensvæggen op, der har taget så lang tid at lave, men jeg er sikker på, at det vil føles godt, hvis I vælger at gøre det. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Jeg tror du har ret Kirstine. Jeg vil ikke få sjælefred, før det er gjort. Så skal jeg bare lige have Mads overbevist – og finde ud af om det overhovedet er til at betale sig fra. Med en baby på armen, har vi nemlig ikke rigtig selv mod på projektet med at skulle til at fuldspartle vægge. Klem til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Hej Line!
  Jeg sidder her en tirsdag aften i min sofa og kæmper mod en ret led influenza, og jeg er på en eller anden måde endt op her på din blog. Og jeg er totalt vild med det! Selvom jeg er en 22-årig studerende (uden baby vel at mærke), finder jeg din blog totalt relevant for mig, da jeg synes den er super hyggelig, og du har mega god stil. Hermed lidt optur ovenpå lidt sygdom. God vind herfra – jeg glæder mig til at følge med fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Julia for pokker, du aner ikke, hvor glad sådan en kommentar gør mig. TAK! Fordi du har lyst til at læse med, og fordi du tog dig tid til at sende rosen videre. Håber du er kommet på den anden side af influenzaen, og at du har en rar mandagsaften i vente. Klem til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK