MINE BEDSTE KØB SOM NYBAGT MOR

EFTERÅRSGARDEROBE PÅ UDSALG

II GANNI KJOLE II GANNI BLAZER II GANNI KJOLE II SELECTED FEMME STRIK II MOS MOSH SKJORTE II BAUM UND PHERDGARTEN KJOLE II SAMSØE SAMSØE BLUSE II GANNI BUKSER II BAUM UND PHERDGARTEN NEDERDEL II GANNI KJOLE II 

Jeg udnyttede regnvejrsdagen igår til at fortabe mig i pæne efterårsfristelser henne hos webshoppen byflou, som i anledning af deres 3 års fødselsdag lokker med 20% rabat på ALLE nye varer til og med på søndag. Med mærker som Ganni, Baum und Pherdgarten og Stine Goya behøver jeg vel dårligt at sige, at det ikke tog lang tid at blive fristet, og lige nu har jeg denne printede kjole liggende i min indkøbskurv. Den er ikke det mindste ammevenlig, men den er bare så pæn og eftersom jeg i forvejen har den stående på min fødselsdagsønskeseddel, er jeg svært fristet af at slå til, nu der er procenter at spare … og jeg skal jo ikke amme for evigt, ahem.

Nåh, ammekjole eller ej, der er et væld af pæne sager at finde inde på webshoppen, og ovenstående er bare et udpluk af mine favoritter. Lønnen er lige tikket ind, så timingen er påfaldende god til at lade sig friste.

2 comments

 • Anne

  Tippet👌🏼Jeg har købt selv samme ganni kjole for nogle uger siden, som også fungere upåklageligt her 40+1 uge gravid☺️ Så må jeg rive op i skørterne når jeg skal amme! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hørt! Jeg var også nærmest flytte ind i mine Ganni kjoler under graviditeten, som var noget af det eneste i min garderobe, som var forenelige med voksende babybule. Håber ventetiden snart er ovre for dig <3 Klem

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MINE BEDSTE KØB SOM NYBAGT MOR