MINE FAVORITTER FRA COPENHAGEN FASHION WEEK

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

Så skal vi til det igen. Mandag og dermed starten på en ny uge. Har I haft en god weekend?

Vores er fløjet afsted med et weekendprogram der bød på fødselsdag hos en kammerat lørdag og babyshower for en veninde igår. Egentlig er det jo ikke fordi, det er et fuldt program, men når man samtidig skal time det med pusle- og spisetid for Nola, så forsvinder timerne seriøst mellem hænderne på os, og jeg begriber ikke, hvor dagene bliver af. Det gør mig næsten helt panisk at jeg godt ved, det kun bliver “værre” når vi for alvor kommer igang med en hverdag, der også byder på mødregruppe, babyrytmik og salmesang, som jeg gerne vil starte til med Nola. Derfor prøver jeg også lige nu at nyde, at vi stadig kan tage den lidt med ro herhjemme, fordi Nola stadig er så lille, at hun ikke har brug for så mange stimuli. Lige nu sover hun formiddagslur, og jeg sniger mig derfor til lidt computertid og en anledning til at dele en stak af sidste uges rareste billedstunder.

II Morgensituationen i mandags. En baby der ingenlunde havde tænkt sig at overgive sig til sin formiddagslur, og mig der således flyttede morgenmaden og blogskriblerierne ned til gulvet. I dag spiste jeg morgenmad i sofaen mens jeg ammede Nola, så jeg er da i det mindste røget op fra gulvet II

II Sådan cirka det sødeste i hele verden. Fælles middagslur på gulvet og Nola der smiler til Mads i søvne II

II Jeg var ude at shoppe lidt nyt i sidste uge, og jeg tog udgangspunkt i mit blogindlæg med et overblik over næste sæsons tendenser II

II Jeg joker lidt med at være på kageorlov, men hold nu op der er mange anledninger til at snacke den, når man er på barsel og vi ofte har barselsbesøg. Vægten post fødsel er da også gået i stå, og jeg mistænker kagen for at have andel i ansvaret, ahem II

II Time out omgivet af nyt pænt sengetøj fra IKEA – købt i et forsøg på overbevise mig selv om, at det ikke er forsvarligt at give efter drømmesengetøjet fra Tekla Fabrics II

II Byens absolut sødeste bademester! II

II Hyggeligste babyshower for min veninde Monica igår. Hendes lille Rita (sejeste power navn i øvrigt) kommer om en måneds tid og jeg glæder mig sådan til endnu en veninde joiner mom-life II

2 comments

 • Louise

  Rita er nemlig et sejt navn – og en fantastisk sang. Anmeldelse af ikea-sengetøjet? Selvom det ikke er tekla, kan det så anbefales?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ja ikke? Synes også det er vildt sejt! Altså nu har jeg ikke prøvet Tekla, så kan ikke rigtig sammenligne, men synes at IKEA udgaven er rigtig fin til prisen. En lille bitte smule stift i kvaliteten indtil man lige har sovet i det et par nætter.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

MINE FAVORITTER FRA COPENHAGEN FASHION WEEK