LAST OUTFIT FEATURING BABY BUMP

STAYING HYDRATED

Reklame: Indlæg udgivet i samarbejde med Sodastreamer

I forlængelse af mit blogindlæg om, hvad jeg gør for at få en mere bæredygtig hverdag, da har jeg fået lov til at udlodde en Sodastreamer til én af jer. En streamer er nemlig én af vores daglige små fif til at spare på unødvendig plastic ved at lave vores danskvand selv fremfor at købe os til den. Konkurrencen løber henne på min instagram @merimeri.dk og alt du skal gøre for at deltage er at følge mig på insta og desuden lægge en kommentar til dette billede med dit bedste tip til en mere bæredygtig hverdag. 

1 comment

  • Mette Rubin sander

    Altid indkøb i tasken frem for brug af plastikposer✌🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LAST OUTFIT FEATURING BABY BUMP