OOTD: LEOPARD LOVE

SUMMER BREEZE

II H&M KIMONO II ASOS SOLHAT II &OTHER STORIES BADEDRAGT* II MAANESTEN HALSKÆDE II CLARINS AFTERSUN II SHOE THE BEAR SANDALER II 

Godmorgen venner. Så er der første live-hilsen fra Portugal, hvor jeg sidder på vores altan og skribler på dette blogindlæg, mens solen stille og roligt bevæger sig op fra sit natteskjul og kaster det fineste, slørede morgenlys over de hvide huse, som Albufeira lader til udelukkende at bestå af. Det og så pensionister, som vi har timet vores ferie sammen med. Man kan godt mærke, at vi er uden for højsæsonen hernede, og det er hovedsageligt Mads og jeg og så det britiske grå guld som spankulerer rundt i gaderne. Egentlig passer det os ganske fint, at horderne af turister endnu ikke har gjort deres indtog, og at feriebyen endnu føles lidt affolket. Så er der mere plads ved poolen, og mindre larm ved stranden. Ja, jeg er blevet hende den gamle, som sætter pris på den slags.

Vi har ikke planer om at lave dagens gode gerning på denne ferie. Altså med mindre det tæller som en god gerning at støtte de lokale issælgere med en betragtelig del af vores feriebudget? Dagene skal bruges henslængt og udelukkende iført badetøj og løse kjoler. Jeg ville fx ønske at denne fine kimonekjole fra H&M var at finde i min kuffert sammen med den seje solhat (faktisk er den lige nu sat temmelig meget ned, just saying), pæn prikket badedragt og klassiske kernelædersandaler, som jeg udnyttede en velfungerede wifi-forbindelse på flyet igår til at klikke hjem. Alle ved, at hvad der bliver købt i 10.000 kilometers højde alligevel ikke tæller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

OOTD: LEOPARD LOVE