DE BEDSTE TIPS TIL PARIS

OOTD: WEEK 32 BABY ON BOARD AND A NEW SUMMER DRESS TO GO ALONG

492a56e0-482e-4f8d-a131-d79f544f0020II NUE NOTES KJOLE II ARKET TSHIRT II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE II H&M SANDALER (gamle)

Godmorgen og glædelig solskinsdag!

Vi er godt forvænt i disse dage, og jeg er nok ikke den eneste, som labber solskinsdagene – og de uendelige anledninger til is – i mig. Nuvel, dagene er lidt varme at komme igennem for en efterhånden højgravid, men så er det jo godt, at man kan se det som en undskyldning for at købe lette, flagrende sommerkjoler. Den beskrivelse passer i hvert fald ret perfekt på min nye printede kjole fra Nué Notes, som jeg slog til på i mandags, og indviede allerede i går. Den var en stor succes til min medbragte 32-ugers badebold, som nød at have luft under skørterne, og ingen snærende elastikker at være begrænset af. Kjolen kommer helt sikkert med i kufferten til både Paris og Portugal og spørgsmålet er nok, om jeg nogensinde kommer ud af den igen. I hvert fald ikke så længe temperaturerne er på den gavmilde side af 25 grader.

Min halvvejs-mod-weekend-dag har i øvrigt et rart program foran sig. Efter arbejde skal jeg nemlig mødes med fine Amy til en is i eftermiddagssolen, og derefter står den på pizza og hygge i et par gode venners gårdhave. Måske jeg ikke burde have droppet træningen i dag med udsigt til det kalorieindtag, men så er det jo godt, at min nye sommerkjole i hvert fald ikke kommer til at afsløre, at der ryger lidt rigeligt is indenborde i disse dage. C’est la vie.

Kan I have en fin onsdag, venner.

3f67b24d-32fe-4d89-a4d5-185f9c8a571d

c5bea543-4baa-4e3f-9fc0-21f1dda43921

56a86fd7-a70a-4c3f-a679-b5ef39a038e3

6 comments

 • Julie

  Ej. Altså hvor er du fin!
  Kommer (næsten) til at savne min gravide mave når jeg ser din. Meeeen, det er nu også skønt at have Augusta herude 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hvor er du sød! Der går ikke lang tid før min gravide mave er billigt til salg her i den varme, haha. Pyha altså! Så lige nu er jeg godt nok lidt misundelig på dig og din Augusta som allerede er ude hos dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du er så fin! og stråler helt magisk! 🙂 Dejlig halvvejs-mod-weekend-dag til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Åh sikke en DEJLIG kommentar Pernille, tak! Hav en herlig torsdag. Klem til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Sikke en fin kjole – og en fin ‘babymave’ du bærer rundt på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DE BEDSTE TIPS TIL PARIS