SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

DE BEDSTE TIPS TIL PARIS

 

paris-guide

Næste fredag sætter vi kurs mod en forlænget weekend i Paris. Vi har ikke været der siden 2014, og jeg glæder mig helt enormt til at være tilbage. Jeg har været i Paris fire gange tidligere, så byen er ikke ny for mig, men da vi sidste gang var afsted uden at have de store anbefalinger med i bagagen, kunne jeg virkelig godt bruge nogle gode tips til byen. Og jeg håber, at I kan hjælpe. Hvor finder man fx den bedste morgenmad? Byens bedste croissant? Og boef boeuf bearnaise? Og hvilke fine butikker, må vi ikke gå glip af?

 

11 comments

 • Nana

  Åh så må du have en is fra berthillon. Køen er måske lang, men det er ventetiden værd! Især kombination af en kugle med solbæris og en med mørk chokolade er fantastisk!
  Ellers er lafayette ret fantastisk. De har simpelthen det smukkeste loft! Det lyder tosset, men det er virkelig en oplevelse at være derinde 🙂 rigtig god tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lige hjemvendt og er så fortryllet – det bedste tip jeg fik er bogcafeen Shakespear og Co., hvis man er til en helt bestemt og fantastisk magisk stemning – ellers er Michelin restauranten Du Palais Royal fuldstændig fantastisk. En sejltur på Seinen og en tur i Disneyland var også hits her (: Får stablet et par indlæg på benene de næste dage, du kan tjekke, hvis det frister.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hvor lyder det bare som en skøn tur du har haft! Jeg holder øje på bloggen, om der skulle nå at komme lidt flere tips op, inden vi tager afsted næste fredag. Knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Spis aftensmad på Le Relais de Entrecote en aften, simpelthen så god mad! Der er lang kø ud på gaden men lad det ikke skræmme jer, køen er hurtigt væk.

  Ellers kan jeg anbefale Trøffel pasta på Pink Mamma, pizza på Ober Mamma, Brunch på Season eller burger på Ralph’s Restaurant 🙂 Og Cheesecake på Hotel Costes eller Pavlova på L’Avenue!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Mmmm! Sidder og bliver helt sulten allerede. Tusind tak for de mange tip Helena, de bliver uden tvivl guld værd, og vores eneste problem bliver vist bare, at vi har for kort tid dernede 😉 Klem til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Line
  Spisested vil jeg helt klart anbefale en lille lokal fransk spisested, der hedder Chen Janou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Hvor ser det bare hyggeligt og autentisk ud. Tusind tak for tip Mette – dejligt med anbefaling til en lidt mere gemt perle!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Morgenmad på Coutume! Helt fantastisk morgenmad, og virkelig skøn kaffe ☕️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Ej hvor ser det ud til at være et fint og hyggeligt spot. Der må vi klart hen forbi! Tak for tippet Julie ♥

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Morgenmad på SEASON, Paperboy, Café Mericourt eller HolyBelly.
  Til aftensmad (eller frokost) SKAL I simpelthen forbi én af Big Mamma Groups restauranter (jeg har selv kun prøvet Ober Mamma) for at prøve deres trøffelpasta!! – Deres pizza er også fantastisk, men kom i god tid, for der er ofte kø, og de tager ikke mod reservationer.
  Hvis I ønsker frokost på farten eller blot vil side i en park og nyde den, så kan jeg anbefale L’as du Falafel!

  Le Marais-området er generelt meget hipt både hvad angår kaffebarer, restauranter og shoppesteder, hvor du finder de klassiske som ZARA, Sephora, COS osv, men også meget lækkert fransk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Jeg kan da mærke på det hele, at vi skulle have forlænget turen til mere end bare 3 dage med alle de lækre anbefalinger. TUSIND tak Rikke, så sødt af dig at dele! Trøffelpasta lyder det til, at vi i hvert fald ikke må misse, og L’as du Falafel lyder dejlig afslappet.
   Onsdagsknus til dig ♥

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK