Livet som mor

SENESTE KØB TIL BABY + 20% RABAT TIL BL.A. CAM CAM, KONGES SLØJD OG FERM LIVING

21. april 2018

lirumlarumleg-rabatkodeII MICHELLE CARSLUND PLAKAT II KONGES SLØJD VÆGLAMPE II KONGES SLØJD PUSLEUNDERLAG II FERM LIVING STOFBLEER II CAM CAM PUSLETASKE II FERM LIVING SPILLEDÅSE II KONGES SLØJD BODYSTOCKING II SMALL STUFF SUTTEKÆDE II 

Det har stået lidt stille med at få streget fra listen med indkøb til baby, men nu faldt jeg lige over en rabatkode, der giver 20% på hele udvalget hos Lirumlarumleg.dk, der bl.a. forhandler mærker som Liewood, Cam Cam, Ferm Living og Konges Sløjd, som vi er ret begejstrede for herhjemme. Det er en fødselsdagsrabatkode, og jeg kan ikke læse mig frem til, hvor længe den gælder, så jeg har været hurtig at få klikket en del af de ting hjem, som vi alligevel havde stående på indkøbslisten. Bl.a. pusletaske, pusleunderlag, natlampe, suttekæde og stofbleer. Og nåh ja, så røg der også lige en spilledåse og den fineste plakat med i kurven #redebygger.

Du kan også nå at shoppe med 20% rabat med koden HURRA12, som gælder alle ikke-nedsatte varer – og der er en del at blive fristet af, skulle jeg hilse at sige, ahem.

    Kommenter