LØRDAGSPOST

20% RABAT PÅ FORÅRSNYHEDER FRA BOOZT.COM

boozt-rabatkode-2018II 1 GANNI CARDIGAN II 2 CUSTOMMADE KJOLE II 3 NUE NOTES BLUSE II 4 GANNI NEDERDEL II 5 MUNTHE BLUSE II 6 LOVECHILD SHORTS II 7 GANNI PULLOVER II 8 DESIGNERS REMIX SKJORTE II 9 GANNI BADEDRAGT II 10 WHYRED SKJORTE II 11 GANNI BUKSER II 12 STELLA MCCARTNEY PARFUME II 13 LOVECHILD IPHONE COVER II

Hej venner, jeg vil lige dele et af de rigtig gode søndagstip med jer; Boozt.com har resten af dagen 20% rabat på stort set hele shoppen, herunder en masse pæne forårsnyheder fra bl.a. Ganni, Munthe, Custommade og Lovechild. Alle sagerne her kan altså erhverves med en ret god rabat, og jeg kan ikke helt sige mig fri fra, at jeg måske kommer til at søndagsshoppe lidt. Lønnen tikker jo trods alt ind på tirsdag, og den slags må man gerne fejre på forskud. 

Du finder set store udvalg med rabat HER, og hvis du anvender koden WOW20 ved checkout, bliver der trukket 20% fra prisen ved ordrer over 899kr.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LØRDAGSPOST